· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Мушкарци дневно изговоре 30 ЛАЖИ више од жена, а разлога су ДВА

Током дана мушкарци изговоре 220 лажи, а жене "само" 180!

1594985491_Depositphotos_125899432_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Док припадници јачег пола тврде да су жене вештије у лажима, већина истраживања ипак стаје у одбрану дама. Тако је и студија психолога Роберта Фелдмана, са Универзитета у Масачусетсу, показала да мушкарци много више говоре неистину од женског дела популације.

Прочитајте још: Излазите свуда, пронађите ХОБИ, задржите дуг ПОГЛЕД на мушакрцу и десиће се ЧУДО!

Фелдман је дошао до закључка да они у просеку изговоре 220 лажи на дан, док лепша половина то чини 180 пута, а италијанска новинарка Сузана Шимперна је покушала да нађе одговор на питање зашто се то дешава.

- Мушкарци лажу из два разлога - каже она.

Лажу зато што се плаше, а други разлог је...

С једне стране, они се неистином труде да сачувају илузију о себи као о слободној особи. Под два, дубоко верују да у жени не могу да пронађу пријатељицу која их у потпуности разуме.

- Мушкарци се плаше да партнерке не могу да их схвате и зато у разговору са њима често измишљају лажи - објашњава Сузана.

Многи припадници јачег пола показују се као обични слабићи када неистинама доказују да заправо сањају да су неко више и узвишеније биће него што стварно јесу.

Прочитајте још: Жене, само ТРИ СТВАРИ мушкарци траже у нама! Ако их поседујете - сваког ћете ОСВОЈИТИ!

Међутим, новинарка наводи да има и оних који прибегавају лажима само у појединим ситуацијама, када желе да се забаве или на тренутак побегну из неке не тако лепе ситуације.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.