· · Коментари: 0
ЖЕНЕ

Мушкарци открили зашто им се свиђају "ПУНИЈЕ" жене

Мушкарци који воле пуније жене открили су на друштвеним мрежама који су њихови разлози.

1600855718_Depositphotos_33172053_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Испоставило се да се не ради само о телесној привлачности, већ су неки разлози и мало дубљи.

Портал "Бригхтсиде" скупио је разне коментаре са друштвених мрежа како би открили разлоге због којих мушкарци више воле пуније жене. На крају су пронашли шест карактеристика око којих се већина сложила.

Више уживају у оброцима

- Храњење је један од животних ужитака. То је једна од најбољих ствари које можеш радити на састанку и једна од најбољих активности када си у браку - написао је један мушкарац и додао да су дијете можда понекад неопходне, али не смеју постати смисао живота.

Одлично се мазе

Један од фактора у вези је и мажење. Многи мушкарци се воле стиснути уз своју жену, а ту оне пуније имају предност.

- Волим пуније жене из истог разлога због којег волим и свој велики јастук више од малог - написао је један од коментатора.

Фото: Депозит

Прочитајте још: ПОЉУПЦИ СУ ВАЖНИ: А због ова 3 ТУЖНА РАЗЛОГА парови престају да се љубе

Позитивне су

Захваљујући њиховим забавним, драгим, али и комплексним карактерима, мушкарцима никада није досадно уз пунију девојку.

Њихова природа помаже томе да у вези нема устајалости. То их чини посебнима.

Воле њихове фигуре

Многим мушкарцима пуније жене су физички привлачне. То је зато што њихова тела имају све што су икада хтели у жени.

Прочитајте још: ОТКРИВАМО: Шта можете научити о СВОМ ДЕЧКУ када ПРЕСПАВАТЕ код њега

Добро се носе са проблемима

Мушкарци су приметили две карактеристике пунијих жена које обожавају. Прва ствар је то како се носе са проблемима, јер су у животу научиле да се носе са неугодним ситуацијама. То им је помогло и да изграде самопоуздање и воле се такве какве јесу.

Брижне су

Углавном, пуније жене су изврсне у бризи о другима. То је можда и зато јер често стављају друге испред себе. Уз то, испада и да пуније жене више воле да буду у друштву својих мушкараца. То значи да вам је забава загарантована шта год радили по кући или ван ње.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.