· · Komentari: 0
ŽENE

Muškarci otkrili zašto im se sviđaju "PUNIJE" žene

Muškarci koji vole punije žene otkrili su na društvenim mrežama koji su njihovi razlozi.

1600855718_Depositphotos_33172053_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Ispostavilo se da se ne radi samo o telesnoj privlačnosti, već su neki razlozi i malo dublji.

Portal "Brightside" skupio je razne komentare sa društvenih mreža kako bi otkrili razloge zbog kojih muškarci više vole punije žene. Na kraju su pronašli šest karakteristika oko kojih se većina složila.

Više uživaju u obrocima

- Hranjenje je jedan od životnih užitaka. To je jedna od najboljih stvari koje možeš raditi na sastanku i jedna od najboljih aktivnosti kada si u braku - napisao je jedan muškarac i dodao da su dijete možda ponekad neophodne, ali ne smeju postati smisao života.

Odlično se maze

Jedan od faktora u vezi je i maženje. Mnogi muškarci se vole stisnuti uz svoju ženu, a tu one punije imaju prednost.

- Volim punije žene iz istog razloga zbog kojeg volim i svoj veliki jastuk više od malog - napisao je jedan od komentatora.

Foto: Depozit

Pročitajte još: POLJUPCI SU VAŽNI: A zbog ova 3 TUŽNA RAZLOGA parovi prestaju da se ljube

Pozitivne su

Zahvaljujući njihovim zabavnim, dragim, ali i kompleksnim karakterima, muškarcima nikada nije dosadno uz puniju devojku.

NJihova priroda pomaže tome da u vezi nema ustajalosti. To ih čini posebnima.

Vole njihove figure

Mnogim muškarcima punije žene su fizički privlačne. To je zato što njihova tela imaju sve što su ikada hteli u ženi.

Pročitajte još: OTKRIVAMO: Šta možete naučiti o SVOM DEČKU kada PRESPAVATE kod njega

Dobro se nose sa problemima

Muškarci su primetili dve karakteristike punijih žena koje obožavaju. Prva stvar je to kako se nose sa problemima, jer su u životu naučile da se nose sa neugodnim situacijama. To im je pomoglo i da izgrade samopouzdanje i vole se takve kakve jesu.

Brižne su

Uglavnom, punije žene su izvrsne u brizi o drugima. To je možda i zato jer često stavljaju druge ispred sebe. Uz to, ispada i da punije žene više vole da budu u društvu svojih muškaraca. To znači da vam je zabava zagarantovana šta god radili po kući ili van nje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.