Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мушке лажи на које падају и најинтелигентније жене: Колико сте пута чули ове реченице?

Готово да нема припаднице лепшег пола која није чула ове речи бар једном

1653313634_priscilla-du-preez-vuXS3RvU7dw-unsplash.jpg
Oglas

Мушко-женски односи знају да буду веома компликовани. Жеље и емоције често знају да се не поклопе што доводи до лагања, манипулативног понашања и калкулисања. Без обзира колико сте интелигентни или успешни, емоције врло често знају да нам помуте праву слику о некоме.

Према неким истраживањима, како преносе домажи медији, мушкарци су ти који су склонији лагању и манипулативном понашању. Када вас не посматрају као особу за озбиљну везу или му нисте приоритет онда ће изговорити једну од ових реченица.

1. Још увек нисам спреман за везу

Ову реченицу сте сигурно већ досад чули. Толико се често изговара да постаје један од честих изговора за избегавање озбиљне везе. Углавном је изговарају мушкарци када их само страст веже за одређену жену. Ове речи нећете чути од особе којој се заиста допадате. Мушкарци на овај начин само купују време и покушавају да остваре своје површне и краткорочне циљеве.

Прочитајте још: Ових ПЕТ ствари морате знати о свом ПАРТНЕРУ пре него што ступите у брак

2. Много сам заузет/имам пуно посла

У данашње време када је живот доста бржи и пун обавеза природно је да ваш партнер неће увек имати времена да вам се посвети. Али, када почнете да примећујете да се ваша вољена особа понаша хладније, ради више него уобичајено, не поставља вас као приоритет ни када је у могућности - добро размислите о његовом понашању.

3. Никада нисам упознао девојку као што си ти

Мушкарци знају да се жене заљубљују у оно што чују. Не падајте на лако на слаткоречивост и осврните се на његова дела. Када желе да заведу, могу изговорити ову реченицу само да би остварили шта су зацртали. Не дозволите да вас олако заведе, јер су велике могућности да је ову фразу изговарао и другим девојкама.

Бонус видео:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas