Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најчешће лажи на ПРВОМ САСТАНКУ: Скоро сви су их бар једном чули или изговорили

Људи имају обичај да на првом састанку изговоре доста лажи, не би ли се представили у што бољем светлу

1661781047_pexels-pixabay-371306.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

На првим изласцима сви желимо да оставимо добар утисак, због чега се многи занесу и оду предалеко с тврдњама о себи и свом животу...

Када је први излазак у питању, он никад не открива довољно о особи која нам се допада. Штавише, велика је вероватноћа да ћете чути и много "белих лажи"!
Без обзира на пол, сви имамо висока очекивања када тек упознајемо некога, па не чуди што се понекад, у жељи да се прикажемо најбоље могуће, поткраде и нека ситница која није баш у домену истине...

Финансијски статус

Кроз историју, о мушкарцима се често процењивало на основу њиховог имовинског стања – сетимо се само да је дуго "добром приликом" сматран неко ко није нежан, пријатан, пажљив већ само имућан. Због тога не чуди што мушкарци понекад умеју да се представе богатијима него што јесу, али то данас није везано искључиво за пол, па тако и девојке понекад умеју да се труде да оставе утисак да су имућније.

Прочитајте још: Решена ВЕЧИТА ДИЛЕМА: Ево да ли мушкарци заиста воле ПАМЕТНЕ ЖЕНЕ

Последњи раскид

Никоме није пријатно да на првом састанку чује да је особа која му се допада била у вези до пре само пет дана, зар не?
Зато није необично да неко тврди да му се последњи раскид догодио одавно и да је све то време био сам. Уколико бивши дечко или девојка дефинитивно више није у његовом или њеном животу, то свакако није нешто о чему треба бринути превише!

Животна ситуација

Многи нису одушевљени тиме што живе с родитељима или цимерима, па није необично да неко овај детаљ прикрије на првом састанку. Ипак, то спада у ствари које се разоткрију врло брзо.

Прочитајте још: Препознајте на време: Шест знакова да сте у ТОКСИЧНОЈ ВЕЗИ, ако приметите било који од њих - бежите од тог односа

Посао

Сваки посао који се ради вредно и одговорно је посао за понос, али сведоци смо да понекад, желећи да се прикажемо квалитетнијима, умемо да се нахвалимо и представимо као да радимо нешто много важније.
Ипак, оно што је најимпресивније свакако је искреност, па треба проценити колико особа с друге стране стола преувеличава.

Стварне намере

Безброј пута догодило се да се неко представља као особа која жели стабилну везу, само да би се испоставило да је у том тренутку живота интересује искључиво – секс. Уколико сте и ви заинтересовани за то, најважније је бити искрен о намерама, али ако планирате нешто озбиљније, обратите пажњу на ситнице које одају шта стоји иза сваке речи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas