Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕ ИГНОРИШИТЕ СИГНАЛЕ: Шест знакова који могу указивати на то да вас партнер вара

Најчешћи знакови да ваш партнер има аферу

1694601462_shutterstock_378797413--2-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Неверство има много лица, али се одређени закључци ипак могу извући. Постоји много понашања која указују на аферу, али је сасвим могуће да се ваш партнер понаша на одређени начин и да није у вези са другом особом. Природно је да не желимо да признамо да би то и нама могло да се догоди, па често једноставно игноришемо знакове преваре и неверства. А понекад су знаци веома видљиви, једноставно их не препознајемо као такве.

Најлакше се може препознати по промени партнерове рутине. Дакле, ево неких од најчешћих знакова.

1. Интимни односи

Иако нам може бити тешко да признамо, промена навика у интимним односима може да буде показатељ да се нешто променило. Било да долази до потпуног избегавања блискости или претераног инсистирања - промена указује на нешто.

2. Промена дневних навика

Ако је партнер неверан, сигурно мења навике. Ово се дешава, ма колико се трудили да се сакријете и понашате се „нормално“. Особа која вара ће више користити телефон и напуштаће просторију када разговара са неким. Може се десити и да почне да троши доста новца - сакако више него раније.

3. Интуиција вам говори

Трећи знак је необјашњив. Неке ситнице које вам дају до знања да нешто није у реду. Најгоре је што због овога не можете да ставите прст на нешто, па често одбацујете своју интуицију. Због односа са другом женом, он ће једноставно почети другачије да се понаша према вама, макар и подсвесно.

4. Не свађа се и не расправља

Омогућава вам да победите у већини расправа. Избегава да аргументује своје ставове, јер ако се икада сазна да је варао, сви његови аргументи ионако пропадају. Он је прилично сажет када прича о себи и свом протеклом дану. Често скреће са теме на тему.

5. Посебно пази на изглед

Почео је веома да води рачуна о свом физичком изгледу. Наравно да треба да подржите партнера ако крене да води рачуна о свом здрављу и изгледа. У томе нема ништа лоше само по себи. Ипак, особе које варају имају пренеглашену дневну рутину неге која одскаче од уобичајених промен ау навикама.

6 . Остаје дуже на послу

Више времена проводи на послу. То је најлакши изговор јер није он крив ако му шеф нареди да ради дуже. 

Ако се испостави да ваш партнер показује и више од ових знакова, немојте одмах скочити на њега. У почетку покушајте да мирно сагледате ситуацију и разговарајте. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas