Oglas
· · Komentari: 0

NE IGNORIŠITE SIGNALE: Šest znakova koji mogu ukazivati na to da vas partner vara

Najčešći znakovi da vaš partner ima aferu

1694601462_shutterstock_378797413--2-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Neverstvo ima mnogo lica, ali se određeni zaključci ipak mogu izvući. Postoji mnogo ponašanja koja ukazuju na aferu, ali je sasvim moguće da se vaš partner ponaša na određeni način i da nije u vezi sa drugom osobom. Prirodno je da ne želimo da priznamo da bi to i nama moglo da se dogodi, pa često jednostavno ignorišemo znakove prevare i neverstva. A ponekad su znaci veoma vidljivi, jednostavno ih ne prepoznajemo kao takve.

Najlakše se može prepoznati po promeni partnerove rutine. Dakle, evo nekih od najčešćih znakova.

1. Intimni odnosi

Iako nam može biti teško da priznamo, promena navika u intimnim odnosima može da bude pokazatelj da se nešto promenilo. Bilo da dolazi do potpunog izbegavanja bliskosti ili preteranog insistiranja - promena ukazuje na nešto.

2. Promena dnevnih navika

Ako je partner neveran, sigurno menja navike. Ovo se dešava, ma koliko se trudili da se sakrijete i ponašate se „normalno“. Osoba koja vara će više koristiti telefon i napuštaće prostoriju kada razgovara sa nekim. Može se desiti i da počne da troši dosta novca - sakako više nego ranije.

3. Intuicija vam govori

Treći znak je neobjašnjiv. Neke sitnice koje vam daju do znanja da nešto nije u redu. Najgore je što zbog ovoga ne možete da stavite prst na nešto, pa često odbacujete svoju intuiciju. Zbog odnosa sa drugom ženom, on će jednostavno početi drugačije da se ponaša prema vama, makar i podsvesno.

4. Ne svađa se i ne raspravlja

Omogućava vam da pobedite u većini rasprava. Izbegava da argumentuje svoje stavove, jer ako se ikada sazna da je varao, svi njegovi argumenti ionako propadaju. On je prilično sažet kada priča o sebi i svom proteklom danu. Često skreće sa teme na temu.

5. Posebno pazi na izgled

Počeo je veoma da vodi računa o svom fizičkom izgledu. Naravno da treba da podržite partnera ako krene da vodi računa o svom zdravlju i izgleda. U tome nema ništa loše samo po sebi. Ipak, osobe koje varaju imaju preneglašenu dnevnu rutinu nege koja odskače od uobičajenih promen au navikama.

6 . Ostaje duže na poslu

Više vremena provodi na poslu. To je najlakši izgovor jer nije on kriv ako mu šef naredi da radi duže. 

Ako se ispostavi da vaš partner pokazuje i više od ovih znakova, nemojte odmah skočiti na njega. U početku pokušajte da mirno sagledate situaciju i razgovarajte. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas