· · Коментари: 0

Не радите ово: ПЕТ ствари које ће УНИШТИТИ и најстабилнију везу

5 ствари које могу уништити сваку везу

1660210503_pexels-andre-furtado-1417255.jpg
Фото: Пеxелс

Уколико сте у вези која вам прија и у којој вам је лепо, ове ствари никако не би требало да радите.

Приговарање

Нико не воли а пороводи време поред некога ко стално гунђа, нарочита уколико се ради о емотивном партнеру. Уколико схватите да сте почели то да радите, зауставите се одмах. Ваша нервоза са посла или други проблеми не морају да буду искаљени на партнеру јер он или она могу да стекну утисак да су они разлог ваше нервозе.

Немојте да вам партнер буде врећа за избацивање негативне енергије и дајте му/јој простора. Изађите одвојено и немојте приговарати за сваку ситницу, чак и када вам се не чини као ситница…

Незаинтересованост

Најчешће до "незаинтересованости" не долази свесно, већ монотонијом осталих сегмената живота. Особе које много раде и живе за посао могу да се нађу у зачараном кругу напорних дана. Немојте да допустите да вам посо буде једина битна ствар у животу и ствар на којој је фокус. Такође, покушајте да вам то не буде једина тема за разговор са парнером. Организујте вечеру са њом или њим и за то време угасите телефон. Не јављајте се канцеларији, не одговарајте на мејлове, узмите неко време само за вас двоје.

Форсирање брака

Већ сте дуго у вези и само чекате да вас запроси. Већ је прошло доста времена и време је за прстен, зар не? Немојте форсирати ништа, немојте журити у вези, чак и ако сте на почетку везе и јако заљубљени, немојте журити упознавати се с родитељима, нити са био чим другим. Уживајте у тренутку.

Прочитајте још: Ове ствари узмите у обзир: Предности и мане заједничког живота пре брака

Неповерење

Стуб сваке везе су љубав и поврење. Уколико стално разбијате главу где је, с ким је, шта ради, природно је да ћете постати нервознији, што ће се итекако одразити и на ваш однос са особом са којом сте као и на целу вашу везу. Када поверење нестане, веза може ићи само низбрдо.

Кукање

Кукање није никоме пријатно за слушање. Понекад је лако заборавити да нисмо једини који имају своје проблеме. Људи воле да буду окружени људима позитивном енергијом па водите рачуна о томе идући пут када кренете да се жалите на сваку ситницу која вас је тај дан погодила.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.