· · Коментари: 0
СТАРА ШКОЛА

О овом огласу прича цела Србија! Погледајте како симпатични дедица тражи љубав у новинама (ФОТО)

Како старији суграђани траже партнера и да ли бисте и ви пробали њихов метод?

1627461592_OGLAS.png

Колико пута сте у последње време видели да у кафићу, где је забава у пуном јеку, за једним столом седи неколико девојака, а одмах до њих исто толико младића. Како вече одмиче, нико никоме не прилази, иако су заинтересовани једни за друге. 

Прочитајте још: Правило 2-2-2 за срећан брак: Мушкарац открио како пет година успешно примењује формулу!

Све више самаца

Из разговора са старијим људима, који су били млади 70-их и 80-их, сазнала сам да такав призор раније нисте могли да видите. Сви су се дружили и излазили заједно, па су се из дружења често ражале и симпатије. Данас је слика доста другачија.

У Србији се јавила права пандемија развода бракова, а према неким проценама није боља ситуација ни на плану забављања. Све је више људи који живот проводе сами (разлози су разни, од економских брига, жеље да се посвете каријери или једноставно нису имали среће да налете на праву особу).

Поставља се питање како у данашње време наћи партнера? 

Већина се и даље куне у спој преко пријатеља, други траже љубав на Интернету, а случај старијих суграђана је посебно занимљив.

Огласи у новинама

Налетела сам на новине са огласима и док сам их необавезно прелиставала, пажњу су ми привукли огласи у секцији Брачне понуде.

Најчешће су то људи од 50-80 година, а како они траже партнера у зрелом добу, прочитајте сами.

Београђанка, удовица племените нарави, упознала би господина од 70-75 година из Београда, домаћина без обавеза, материјално обезбеђеног, авантуре искључене.

Изричито брак из љубави, без интереса, тражим озбиљног пензионера, слободног, без обавеза. Нежна, самостална. Само озбиљни позиви до 14 часа.

Пензионер 65 година, стамбено и материјално обезбеђен, антиалкохоличар, веома осећајан, желим упознати озбиљну ђену средњих година.

Симпатични дедица 77/165/65, уметник рејки мастер алтернативне медицине, из Лондона, моли слободну даму без мале и велике деце, непушача, образовање, године, вера небитна, да зна енглески, има возачки или да у току три године научи, да се јави за дружење, заједничког живота, Лондон-Београд. Све опције уз договор и жеље даме. Имам две пензије, два држављанства, стан у Лондону, вилу у Бадан бањи Србија и Сутомору, Црна Гора, мерцедес, кабриолет. Прво кратка порука, ја преузимам даље. Срећно на крилима божанске љубави.

Ово су само неки од многобројних огласа. Старији суграђани су директни и практични у тражењу партнера. Већина наводи имовиснко стање, да ли је пушач и да ли га занима брак или авантура, нема филозофирања.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.