Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОЈАЧАЈТЕ БРАК И БЛИСКОСТ: Четири питања која треба да поставите свом супружнику за бољи однос

Само зато што сте рекли у својим заветима „ и у злу “ не значи да то треба да узмемо као изговор да бисмо могли да будемо „гори“ у нашем браку

1648068479_couple-g76f0e28e5_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Морам да вас упозорим, пре него што питате, потрудите се да будете скромни. Ово су дубока питања која треба да поставите свом супружнику. Неки одговори вам се можда неће допасти, неки вас могу изненадити. Али на крају, ово би могло у великој мери утицати на ваш брак и то тако што ће кренути на боље.

Пре него што питате, застаните на тренутак и прочитајте питања и описе. Циљ питања није да се направи завада у вашим домовима, већ да се створи блискост. А неискрено испитивање ће сигурно изазвати прво.

Хајде да заронимо!

1. Да ли ти треба нешто од мене као супружника што ти не дам?

Сада, седите и слушајте без прекидања. Ако сте увређени оним што кажу, застаните и размислите пре него што одговорите. Поставили сте питање дајући вашем супружнику утисак да вам може веровати довољно да буде искрен према вама. Оно чиме они одговарају, може да боли, али надам се да то не би рекли да то није њихова потреба.

Прочитајте још: Речи које дижу из понора: 20 ИНСПИРАТИВНИХ ЦИТАТА које свака жена треба да прочита

2. Да ли те боли нешто што радим?

Ово питање би могло мало да боцне. Али шта ако је одговор нешто што никада нисте очекивали? Нешто мало што радите, а што годинама тихо утиче на вашег супружника. То би могао бити начин на који причамо о њима или имамо мале коментаре који би их поткопали. То би могло бити име које у шали називате својим супружником које их чини несигурним. Шта год да је, слушајте и направите промену. Венчали смо се са супружницима јер их волимо, желимо да старимо са њима.

Фото: Пиксабеј

3. Да ли постоји нешто што сам некада радио/ла што би желео/ла да још увек радим?

Толико је ствари које су утицале на то да наш супружник жели да проведе остатак живота са нама. Али како старимо, сви се мењамо. Престајемо да радимо старе ствари да бисмо пробали нове, зар не? Али можда постоји нешто што вашем супружнику недостаје у вези са вама, а што им је и даље потребно. Није непрактично да желе нешто што већ поседујете или сте им показали да можете. Може ли бити више романтике? Још састанака? Писма писана руком? У сваком случају, ако је то нешто за шта сте још увек способни, зашто не бисте покушали? Запамтите да је крајњи циљ да побољшате свој брак.

4. Шта би променио/ла у нашем сексуалном животу?

Морали сте да знате да ово долази, зар не? Овде је добро дати креативне одговоре! Ово је један од, ако не и најинтимнији део вашег брака. Тако да смо сигурни да је то осетљива тема. Запамтите, жене и мушкарци су различито грађени. Жена може одговорити да не жели толико да има секс, док муж може да одговори да немате секс довољно. Ми смо потпуно различити. Али добра ствар у браку је компромис. Нађите се на пола пута, да буквално испуните обе своје потребе. 

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas