Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТИ ТО МОЖЕШ

Речи које дижу из понора: 20 ИНСПИРАТИВНИХ ЦИТАТА које свака жена треба да прочита

У свету у ком су доминирали мушкарци, жене су годинама биле гурнуте по страни. На срећу, многе жене нису прихватиле ову поделу и натерале су се да промене стари начин размишљања

1648054512_spring-ga442ea6ca_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

За стварну промену, ми као жене морамо наставити да се залажемо за промену коју желимо да видимо, али то не значи да нема простора за мотивацију која ће је изазвати. Цитати јаких жена су многобројни, јер је током историје било много значајних и моћних жена. 

Ове инспиративне цитате за жене треба да користе не само жене на руководећим позицијама, већ било која жена без обзира на позицију. Свака жена би могла да добије инспирацију и мотивацију и направи промену у животу.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Не мора свака промена да буде велика. Надам се да ови цитати за жене изазивају позитивне емоције и инспиришу вас да предузмете акцију у животу:

20 цитата за јаке жене

Користите ове инспиративне цитате за жене као подсетник да сте заиста јаке и да можете да превазиђете многе препреке које се појављују на вашем путу.

1. Никада се не извињавајте што сте осетљиве или емоционалне. Нека ово буде знак да имате велико срце и да се не плашите да то други виде. Показивање емоција је знак снаге.

2. Ја сам тип особе која ће седети у купатилу и плакати, а онда изаћи као да се ништа није догодило.

3. Будите девојка са умом, жена са ставом, а дама са класом.

4. Само напред, реци ми да нисам довољно добра, реци ми да то не могу јер ћу ти поново показати да могу!

5. Жена која ни од кога не захтева потврду је најстрашнија особа на планети.

6. Драги Стресе, хајде да раскинемо.

7. Останите јаке, натерајте их да се запитају како се још увек смејете.

8. Јака жена је она која може да се насмеје јутрос као да није плакала синоћ.

9. Насмејте се и нека сви знају да сте данас много јаче него што сте биле.

10. Ја нисам оно што ми се догодило. Ја сам оно што бирам да постанем.

11. Не желим да ме спасиш. Желим да станеш на моју страну док се спашавам.

12. Бити дубоко вољен даје вам снагу; Дубока љубав даје вам храброст.

13. Привлачите оно што јесте, а не оно што желите. Ако желите сјајно, онда будите сјајни.

14. Дозвољено вам је да вриштите, смете да плачете, али немојте одустати.

15. Јака жена зна како да одржи свој живот у складу. Са сузама у очима, она и даље успева да каже: "Не, добро сам."

16. Ако икада спустим главу, то ће бити само да се дивим својим ципелама.

17. Жене су обучене да говоре тихо и носе руж за усне. Ти дани су прошли.

18. Можете бити јаке, моћне и лепе.

19. Врста лепоте коју највише желим је врста лепоте коју је тешко добити која долази из унутрашње снаге, храбрости, достојанства.

20. Девојка треба да буде две ствари: ко и шта жели!

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas