Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Осам ствари које негативно делују на везу: Због овога су парови несрећни

Некада веза не изгледа онако како смо је замишљали

1703504988_shutterstock_789710596-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Да ли сте још као мале сањале о дану када ћете упознати “оног правог“? 

Замишљале како ће изгледати, колико ће бити висок, како ће вас третирати, па чак и о томе како ћете се удати за њега? Али, шта се догоди када онај за кога сте мислиле да је прави и није баш толико савршен? Када вам други људи прилазе и говоре како су љубоморни на вашу везу, а ви немате представу зашто је то тако, нешто ту није у реду. Постоји много разлога зашто неко може бити несрећан у вези.

Ево неколико разлога због којих се можда не осећате пријатно у наизглед савршеној вези.

1. Ускочили сте у везу само зато што се то од вас очекивало

Понекад, почињете да излазите са неким јер вам пријатељи упорно говоре да је савршен и да сте луди уколико га одбијете. Ово може бити океј на самом почетку док је све још увек свеже и забавно. Али, након завршетка меденог месеца, схватите да сте заглављени са неким ко боље изгледа вашим пријатељима него вама. Многи људи излазе са неким јер се то од њих очекује. Да ли вас је некад породица убеђивала да будете са неким чије родитеље они познају, па им се чини као савршен? Завршићете несрећни уколико сте са неким јер то други од вас очекују.

2. Романтични филмови су вас у потпуности уништили

Будимо реални, жене током живота одгледају превише романтичних филмова који им (у већини случајева) постављају критеријум о љубавном животу, као и о партнеру уопште. Жене се често толико уживе у филмове, да касније покушавају да их преточе у стварност.

Истина је да ћете, ако су вам филмови водиље у љубавном животу, постати изузетно несрећни. Нико неће бити толико савршен, колико се то на филмовима приказује. Ако превише очекујете од своје јаче половине, велике су шансе да ћете се разочарати.

3. Ви уопште не знате који су вам квалитети код партнера потребни

Бити са неким ко је паметан, чита и кува звучи као савршена комбинација. Али, ви то можда желите само на папиру, не заиста. Многе жене траже одређене квалитете код свог потенцијалног партнера, а да нису свесне да су ти квалитети добри само на папиру. Неке жене чак ни не знају који квалитети су њима потребни, па често заврше са погрешном особом.

4. Досадно вам је

Ваш партнер може бити савршен и живот у потпуности испуњен, баш онако како сте увек замишљали. Али, и даље можете завршити несрећни због једног од главних окидача - досаде.

Када уђете у рутину везе, све може бити савршено и баш онако како сте одувек желели да буде, али брзо ће вам досадити једне те исте ствари – па чак и он – без да сте уопште свесни тога. Зато, из дана у дан процењујте свој живот без обзира има ли у њему узбуђења или не.

5. Превише упоређујете себе са другим паровима

Многе жене могу имати савршену везу у којима би требало да су срећне, али оне настављају да упоређују себе са другим паровима и проналазе мане тамо где их нема.

Када упоређујете своју везу са туђом и видите да је неко други можда срећнији од вас, то вас може натерати да мислите да нешто са вашом везом није у реду, иако је све у савршеном реду. Стога, мање посећујте друштвене мреже, заборавите на романтичне филмове и посветите се партнеру и свом животу.

6. Не волите себе довољно

Уколико сте несигурни и несрећни са оним ко сте ви, нико други вас не може заиста усрећити у вези, ма ко да је у питању. Најпре морате научити да волите себе, пре него што постанете заиста срећни у вези. Стога, радите на себи и извуците из себе оно најбоље, и ваша веза ће постати савршена.

7. Дражи су вам позитивни коментари него сам партнер

Када сте несрећни у вези која је наизглед савршена, то може имати неке веза са чињеницом да вам људи константно понављају колико је ваша веза запањујућа.

Ако сте са неким ко се допада вашим пријатељима, то може довести до пропасти везе уколико вам временом постану дражи позитивни коментари ваших пријатеља него сам партнер.

Ово можете приметити ако се по завршетку дана, када дођете кући, осећате несрећно. Ово не можете приметити када сте са пријатељима јер ће вас они натерати да помислите да сте срећни, јер би они били да су на вашем месту.

8. Незахвални сте

Незахвалност је један од најгорих особина коју можете стећи. Чак и ако се неко чини као "онај прави" и поседује све квалитете које желите да ваш партнер поседује, уколико нисте 100% срећни у вези, то може значити да сте незахвални. Уколико мислите да заслужујете више од некога ко већ даје све од себе, не делите то ни са ким.

Срећом, неке од проблема је могуће решити. Једино питање је: Колико сте заправо срећни у вези?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas