Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
срећан брак

ОСАМ ствари које СВАКИ муж очекује од жене!

Сви знамо да идеална веза не постоји - чак и односи који изгледају срећни састоје се од жртвовања и разговора. Али упркос овој чињеници, сваки пар жели да има савршену везу без свађа и неспоразума.

1630224469_wedding-725432_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Свака жена сања да пронађе свог шармантног принца и своју кућу из снова, где ће провести диван живот пун срећних тренутака и осмеха.

Бићете изненађени, али и мушкарци имају снове. Сањају да имају савршену, брижну жену и срећан, занимљив живот. Желе да им испуните снове и учините их срећним. Желели бисмо да вам покажемо осам тајних ствари које сваки мушкарац жели од своје жене.

Прочитајте још: Пет уобичајених ПИТАЊА у ВЕЗИ које људи сматрају ПРЕВИШЕ НЕПРИЈАТНИМ за дискусију!

1. Воли кад га изненадите

Ваш муж ће ценити ваше напоре да га изненадите. Може бити било шта! Припремите му романтичну вечеру, одведите га на узбудљиво путовање или му нацртајте портрет. Постоји толико много опција!

2. Воли када сте искрени са њим

Мушкарци мрзе лажи. Важно је бити потпуно искрен према њему. Учините све што је могуће да изградите јаку, поверљиву везу и свидеће му се!

3. Воли дубоке разговоре са вама

Већина мушкараца жели да нађе некога са ким ће разговарати о озбиљним темама. Требало би да поштујете његове мисли, разговарате о занимљивим књигама и играте интелектуалне игре са њим.

4. Воли када бринете о њему

Кад се ваш мушкарац врати кући са посла, жели да се бринете о њему. Воли када га сретнете код куће са осмехом, пољубите га и вечерате са њим.

Фото: Пиксабеј

5. Воли када се бринете о себи

Сви мушкарци воле самоуверене жене. Кад волите себе, имате поверења у себе.

6. Жели да зна да си срећна

Ваш муж заиста жели да вас усрећи. Па ако му кажете колико сте срећни, он ће бити задовољан.

7. Жели да му верујеш

Женама може бити тешко да схвате да је мушкарцима потребан простор. Ако ваш муж жели да се дружи са својим пријатељима, требали бисте му то допустити. Верујте му и он ће веровати вама.

8. Воли да се осећа цењеним

Нико не воли да га критикују. Требали бисте пронаћи начине да га развеселите и помогнете му да се осећа цењеним.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas