Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Пет уобичајених ПИТАЊА у ВЕЗИ које људи сматрају ПРЕВИШЕ НЕПРИЈАТНИМ за дискусију!

Дељење тајни је један од најбољих начина да се повежете са партнером.

1629116245_couple-5913894_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Сваки пут када се осећате превише постиђено, ваш его има истакнутију улогу него што би требало. То је знак да се осећате одвојено од других и да сте заборавили духовну истину да смо сви повезани једни с другима.

Колико год да је нека информација неугодна, откривање тих рањивих аспеката нас чини приступачним за парнера и могу само још више да нас заволе.

Прочитајте још: Три СУПТИЛНА знака да сте у лошој вези: Ако не постоји однос 80/20, време је за узбуну!

Испод је пет уобичајених проблема у вези и питања које људи често сматрају превише неугоднима за разговор, али то вас на крају може довести до тога да се још дубље заљубите.

1. Дубоко скривени страхови.

Не мислим на страх од паука, већ на дубље страхове везане за ваш карактер и личност. Страхови су толико потиснути и укорењени да их можда нисте ни свесни.

Дељење ваших циљева и снова врло је осетљив чин, јер када други људи реагују на било који начин који има мање од 100% подршке, то може довести до сумње у себе.

Свако има суштински страх који покреће његово понашање. Ниси сам. Ваш партнер има основни страх због којег је вероватно и сам постиђен.

2. Породични костури склоњени у ормар.

Деца верују да су њихова породична питања продужетак њих самих. Многи одрасли и даље верују да се породица из које потичу одражава на то ко су они. Иако вас ваша породица обликује, они су одвојени од вас.

Фото: Пиксабеј

3. Тајни снови и циљеви за будућност.

Дељење ваших циљева и снова врло је осетљив чин, јер када други људи реагују на било који начин који има мање од 100% подршке, то може довести до сумње у себе. Чак и ако не сумњате у себе, њихов недостатак вере и подршке натераће вас да се суочите са хладном, тешком стварношћу да они нису за вас. Али морате то учинити да бисте дошли до истине. Или ћете открити да морате да се растанете, или ће ваша веза постати јача када сазнате да ваш партнер не само да вас подржава, већ сте вас двоје истомишљеници јер сте на истој страници са својим циљевима и сновима.

4. Финансијске невоље.

Ваше финансијско стање је ваш лични, приватни посао. Ипак, ако са неким делите свој живот, о неким аспектима ћете морати да разговарате. Ваш начин живота, путовања и било какво финансијско оптерећење неизбежно утиче и на вама блиске људе.

5. Неконвенционалне сексуалне фантазије.

Неке сексуалне фантазије је лакше поделити од других, али дељење са партнером може вам помоћи да се повежете и створите еротику, чак и ако ваш партнер не дели исту фантазију. Када вас партнер заиста воли и жели да будете срећни, уживаће у сазнању шта вас пали. Укључени сте ако их укључите.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas