Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Осам знакова да сте са особом која НИЈЕ ДОБАР ИЗБОР ЗА ВАС: Можда је време да ставите тачку на ту причу

Најтеже је суочити се са собом и ставити тачку на причу која више не функционише

1691412614_shutterstock_763442773.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Може се десити да некога волите али да та особа није за вас. Ове ситуације могу да буду збуњујуће јер вам срце говори једно а ум друго. Ипак, сазнајте како да протумачите конкретне ситуације и донесете закључак о стању ваше тренутне везе. Да ли је особа са којом сте баш прави партнер за вас?

8 знакова да нисте са правом особом:

1. Имате супротстављене животне визије

На пример, можда ви желите децу, а ваш партнер не. Или, ваш партнер жели да остане у граду у којем тренутно живите, а ви умирете од жеље да се преселите негде другде. Ако обоје желите различите ствари од својих живота, ово је сигуран знак да вам није суђено да трајете заувек. Дугорочан партнерски односипак подразумева сличне животне визије.

2. Стално тражите изговоре за њих

То могу бити изговори за лоше или неприкладно понашање, ситне сметње, или чак необичне особине. Ако стално осећате потребу да рационализујете ствари које вас фрустрирају код вашег партнера, можда форсирате везу.

Иако нико није савршен, али ако морате себе да убеђујете да вам партнер одговара, да вам нешто у вези са њим или његовим понашањем не смета, верујте да ће се временом ове непријатности повећати и да ћете почети да замерате свом партнеру због коначног распада ваше везе.

3. Увек се осећате несхваћено

Не осећате да вас партнер заиста слуша и чује. Понекад пожелите да имате неку врсту преводиоца да премостите неспоразуме. Без обзира шта кажете или како то уоквирите, чини се да ваш партнер то никада не схвата.

4. Обоје стгнирате

Другим речима, спутавате једно друго да растете и напредујете. Права веза је оријентисана на раст, како појединачно тако и као пар. Ако се осећате заглављено, као да вам партнер омогућава мање пожељне навике и понашања и обрнуто, то је знак да ваша веза није изграђена за трајање.

5. Ваше свађе могу постати токсичне

У суштини, ваши аргументи се на крају претварају изливе кривице, беса и огорчености. Иако дефинитивно можете да радите на својим стиловима комуникације и да научите да се боље расправљате, ако имате тенденцију да извучете оно најгоре једно у другоме, ово је знак неусклађености и токсичности.

6. Узнемирени сте, али стално

Узнемирени сте када сте раздвојени, узнемирени сте када седите поред њих на каучу, узнемирени сте када треба да им нешто кажете, узнемирени сте током и после свађе. Ваш нервни систем је у суштини све време алармиран. Ваше тело вам сигнализира да нешто није у реду.

7. Ваши пријатељи и породица су изразили забринутост

Забринутост може укључивати начин на који ваш партнер разговара са вама или се опходи према вама или само вашу општу дугорочну компатибилност. Ваши пријатељи и породица вас најбоље познају и желе најбоље за вас. Они такође могу видети нешто што ви не видите. Озбиљно схватите оно што ваши вољени кажу.

8. Више волите идеју о томе шта би вас двоје могли да будете него какви заправо јесте

Пошто волите свог партнера, видите потенцијал и каква би ваша веза могла да буде. Да, видите проблеме и желите да их поправите. И док сте више него вољни да то учините, без обзира на то колико пута се чини да радите исправне ствари, веза и даље делује климаво. Односи апсолутно захтевају рад и одржавање. Али то не би требало да буде напоран рад 24/7. Не може захтевати баш сваки атом ваше снаге да одржите везу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas