Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОСОБИНЕ ЈАКОГ МУШКАРЦА: Знаци који вам могу помоћи да га препознате

Са јаким мушкарцем поред себе и ви ћете се осећати моћније и боље

1689345347_veza.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Стално доказивање своје важности и вредности у пару - то није здрава веза. Ако мушкарац схвати да ако је његова жена срећна и буквално сија, онда ће се окупати у зрацима овог сјаја, таква веза ће дефинитивно бити срећна. Овде сви дају све од себе. Пре свега, све долази изнутра и почиње односом према себи. Али акда је партнер тај који је спремна да загрли, утеши, погледа вас у очи и искрнео говори, корача са вама кроз стазе живота, сигурно је да ће живот тећи попут бистре и мирне реке.

Јак мушкарац је онај са којим жена не треба да се претвара, већ да буде стварна. Ово је човек који уме да воли и да буде и страствен и нежан са својом женом. Не плаши се ни њених суза ни емоција, а ако се с времена на време изненада појаве у њој, онда је и даље миран. За жену ће сусрет са таквим мушкарцем заувек променити све. Када се ваши принципи и уверења поштују и вреднују, однос се развија.

На крају удахните и опустите се, јер заједно сте обоје моћнији него сами. Ово откриће инспирише и даје посебна крила. Слабог мушкарца ћете лако уочити, јер он не опрашта грешке ни себи ни вама. Он је веома захтеван и избирљив - са њим вам се чини да стално стојите на прстима и не можете да се опустите. Он је више забринут за себе и своје задовољство и у везама и у кревету, иначе, и у животу.

У оваквој вези ви стално дајете и дајете и не добијате ништа заузврат - ни захвалност, ни подршку, ни љубав, ни топлину и нежност од таквог човека. Ово је човек који ће такође покушати да вас образује и прилагоди својим идеалима. Он дефинитивно није јунак вашег романа.

Ваш партнер или радује ваше срце или не - то је главни критеријум за успешну везу за оба партнера!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas