Oglas
· · Komentari: 0

OSOBINE JAKOG MUŠKARCA: Znaci koji vam mogu pomoći da ga prepoznate

Sa jakim muškarcem pored sebe i vi ćete se osećati moćnije i bolje

1689345347_veza.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Stalno dokazivanje svoje važnosti i vrednosti u paru - to nije zdrava veza. Ako muškarac shvati da ako je njegova žena srećna i bukvalno sija, onda će se okupati u zracima ovog sjaja, takva veza će definitivno biti srećna. Ovde svi daju sve od sebe. Pre svega, sve dolazi iznutra i počinje odnosom prema sebi. Ali akda je partner taj koji je spremna da zagrli, uteši, pogleda vas u oči i iskrneo govori, korača sa vama kroz staze života, sigurno je da će život teći poput bistre i mirne reke.

Jak muškarac je onaj sa kojim žena ne treba da se pretvara, već da bude stvarna. Ovo je čovek koji ume da voli i da bude i strastven i nežan sa svojom ženom. Ne plaši se ni njenih suza ni emocija, a ako se s vremena na vreme iznenada pojave u njoj, onda je i dalje miran. Za ženu će susret sa takvim muškarcem zauvek promeniti sve. Kada se vaši principi i uverenja poštuju i vrednuju, odnos se razvija.

Na kraju udahnite i opustite se, jer zajedno ste oboje moćniji nego sami. Ovo otkriće inspiriše i daje posebna krila. Slabog muškarca ćete lako uočiti, jer on ne oprašta greške ni sebi ni vama. On je veoma zahtevan i izbirljiv - sa njim vam se čini da stalno stojite na prstima i ne možete da se opustite. On je više zabrinut za sebe i svoje zadovoljstvo i u vezama i u krevetu, inače, i u životu.

U ovakvoj vezi vi stalno dajete i dajete i ne dobijate ništa zauzvrat - ni zahvalnost, ni podršku, ni ljubav, ni toplinu i nežnost od takvog čoveka. Ovo je čovek koji će takođe pokušati da vas obrazuje i prilagodi svojim idealima. On definitivno nije junak vašeg romana.

Vaš partner ili raduje vaše srce ili ne - to je glavni kriterijum za uspešnu vezu za oba partnera!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas