Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Особине које треба да тражите код партнера за здрав однос: Пут до хармоничне везе

Приликом склапања нових познанстава лако се може десити да трошимо своје драгоцено време и енергију на људе са којима не можемо да успоставимо здрав и хармоничан однос.

1696081011_shutterstock_1657558288-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Зато је утолико важније да од самог почетка обратимо пажњу на знакове који нам говоре да мушкарац има здраву енергију, а ево које издваја стручњак за мушко-женске односе Џејк Вудард.

Ево неких карактеристика које карактеришу мушкарца са здравом енергијом:

  • Јасна комуникација
  • Исказивање поштовања
  • Конзистентност и стабилност
  • Приземност
  • Одлучност
  • Самопоуздање
  • Способност лидерства
  • Жеља да заштити друге
  • Јасно постављени циљеви
  • Способност постављања јасних граница
  • Способност преузимања одговорности за своје поступке

Мушкарац са здравом енергијом показаће интересовање од првог дана. Неће играти манипулативне игре или тестирати ваше границе. Он ће преузети иницијативу за први састанак, узимајући у обзир и ваше жеље и потребе.

Неће било шта форсирати, нити оптерећивати. Он ће желети да преузме вођство и прави планове, али ће испитати ваше жеље и потребе. Увек ће се према жени односити са поштовањем и јасно ставити до знања да жели да се брине о њој и да је воли, штити. Својом стабилношћу показаће да жели да буде неко ко је увек ту.

Наравно, не смемо заборавити да нико није савршен. Биће вам тешко да упознате мушкарца који стално оличава све горе наведене квалитете. Важно је да је свестан својих недостатака и да је спреман да ради на томе да постане боља верзија себе и да о томе отворено разговара и са вама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas