Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВНИ ОДНОСИ

Пет поза којe ће одати сваког МУШКАРЦА да му се баш ви допадате

Уколико сте у недоумици да ли се некоме допадате, ево које сигнале морате пратити.

1646605659_office-desk-g708508860_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Мушкарце је лако прочитати, макар нама женама и посебно у ситуацијама када су заљубљени, па чак и када ми се нека жена бар допада. Откривамо који су то позе по којима ћете лако закључити да се мушкарцу управо ви допадате када се они нађу у вашем друштву.

Прочитајте још: Како да "преварите" мозак да научи нови језик? 3 ствари које морате да пробате

Доносимо вам 5 најчешћих поза путем којих мушкарци исказују своја права осећања. То је поуздан начин да видите да ли постоји искра између вас.

Намешта косу

На тај начин, мушкарци често јачају самопоуздање. Кад виде атрактивну особу, инстинктивно покушавају да изгледају паметније радећи ствари као што је поправљање фризуре. Ово правило важи и за жене.

Прочитајте још: Користите их свакодневно, а не знате да су они ЛЕГЛО заразе: Ово су ПЕТ најпрљавијих места у КУХИЊИ

Стављају руке близу струка

Уколико мушкарац држи руке близу бокова, било да су му у џеповима или их држи на струку, то је врло јасан знак да покушава да покаже своју снагу.

Покушава да заузме што је могуће више простора

У животињском свету, када почиње борба мужјака за женку, многи мужјаци настоје привући пажњу женке ширећи своје перје или крзно, како би изгледали што већи. Када мушкарац ради сличну ствар у близини жене, он само исказује древни инстинкт.

Прочитајте још: "Због сигурности морао сам да прекинем певање": Никола Роквић доживео ДРАМУ на наступу (ФОТО)

Заузима отворену позу

У друштвеним ситуацијама ми несвесно заузимамо отворену позу према особи коју сматрамо привлачном. Обратите пажњу на своје ноге. Већина људи не пријећује да су она окренута према особи с којом желе разговарати.

Прочитајте још: ЗДРАВ И УКУСАН РЕЦЕПТ ЗА РУЧАК: Пржени броколи са сланином спреман за пар минута (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Постаје причљивији

Проверите да ли је мушкарац елоквентнији и причљивији када му се налазите у видном пољу. То је знак да жели да вас импресионира.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas