Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет ствари које не треба да говорите ни на ДРУГОМ САСТАНКУ: Још увек је рано за ове реченице

Услед усхићења или треме, некада се деси да кажемо и оно што не бисмо

1690466243_shutterstock_603385892.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Преживели сте први састанак и сада вам се смеши други. Иако је то добар сигнал за вашу потенцијалну везу, ипак не треба да се опустите у потпуности. 

Иако ти први састанци могу изазвати анксиозност, могу бити и заиста узбудљиви.

Неки су чак нервознији због другог састанака, него због првог.

Обично се на другом састанку открије да ли је хемија коју сте осетили на првом састанку била стварна, или је све то покренуо шардоне.

Ако желите да други састанак прође добро, постоје две ствари које апсолутно морате да урадите.

Диши и опусти се. Охлади се. Наравно, нервозни сте и имате те лептириће, али ако одете на састанак са уживањем као јединим очекивањем, биц́е много лакше него ако идете у лов на мужа на уму. Будите своји и забавите се.

Ево 5 ствари које никада не би требало да кажете на другом састанку:

1. "Какви су твоји родитељи?"

Мислиш да причаш, он те чује како планираш венчање.

Неки људи су ближи својим породицама од других. Немојте претпостављати да само зато што разговарате са својом мајком сваки дан телефоном, да и он то ради.

2. "Волим бебе!"

Да. Ко их не воли? Бебе су сензационалне. Али ти мислиш да делиш нешто што ти се свиђа, он мисли да правиш рупе у кондомима када оде у купатило.

3. "Са колико жена си спавао?"

Да, важно је да сазнате овакве детаље када почнете да спавате са неким.

Међутим, ако је оно што тражите нешто дугорочно, а не само комбинација, немојте му постављати питања која ц́е га навести да помисли да га проверавате.

4. "Где видиш себе за десет година?"

Ово је састанак, није интервју за посао.

Наравно, мислите да се тек упознајете, али истина је да таква питања — она која су изнуђена — звуче као да су извучена из књиге људских ресурса и само ц́е му бити непријатно.

5. "Да ли ти се свиђам?"

Наравно, ово вам је на уму, посебно ако мислите да би вам се могао свидети!

То је сасвим нормалан и природан начин да се осец́ате на другом састанку. Али то није ствар коју би требало да питате.

Мислите да му то показује колико сте отворени и искрени у вези са својим осец́ањима када су у питању изласци, онлајн или на неки други начин.

За њега то може учинити да изгледате очајно.

Наравно да само питаш „Да ли ти се свиђам“, али оно што он чује је „Волим те“.

Ако му се свиђате, иц́и ц́ете и на трец́и састанак, пише Yоур Танго.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas