Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
бивше љубави

ПИТАЊА о БИВШОЈ: Шта МОЖЕТЕ да му поставите, а шта никако не треба да ПИТАТЕ

Ако баш морате да знате детаље о његовој бившој девојци, водите рачуна која питања му постављате.

1599483920_Depositphotos_247990586_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Имате новог дечка и све делује савршено? Али копка вас његова претходна веза али нисте сигурни шта смете да га питате а шта не. Психолози тврде да нека питања дефинитивно морате да му поставите о бившој девојци, као и да постоје забрањене теме.

Ове 4 ствари које МОРАТЕ да га питате о бившој:

Колико је трајала његова претходна веза?

Сасвим је логично да желите да знате колико је претходна веза трајала и колико је била озбиљна. То ће вам показати и колико је ваш дечко спреман да се посвети озбиљној вези са вама.

Када се веза завршила?

Фото: Пиxабаy

Ако је та веза била озбиљна и завршила се недавно, могуће је да он још није спреман за нову везу.

Прочитајте још: Формула за АТРАКТИВНОСТ: Позната глумица открила 5 правила како да звучите СЕКСИ

Зашто се веза завршила?

Иако је њему вероватно тешко да прича о томе, за вас је битно да знате разлог због којег се његова претходна веза завршила. На пример, уколико га је бивша девојка преварила, ви желите да га уверите да сте верни и вредни поверења.

Колико је био сексуално активан?

Ту већ улазите на пипав терен, јер желите да знате колико је био сексуално активан са бившом. То вам је показатељ његовог искуства у кревету, што може да одреди и даљи ток ваше везе.

3 ствари које НЕ СМЕТЕ да га питате о бившој:

Да ли ју је волео?

Фото: Пиxабаy

Ово је непотребно питање, које само може да активира његове болне успомене. Ако су били у дугој вези, скоро сигурно ју је волео, а увек имајте у виду да његова љубав према бившој не утиче на љубав према вама.

Прочитајте још: НЕ ТРАЧАРЕ, зреле су и САМОУВЕРЕНЕ: Шта мислите КО су ове жене?

Какав је био секс?

Никако не идите овим путем! Он се сигурно неће осећати пријатно ако га ово питате. Уосталом неке ствари требају да остану приватне. Такође, чак и да добијете одговор, оно што су њих двоје волели да раде у кревету не значи, да ће и вама одговарати.

Да ли сте бољи/лепши од његове бивше?

Не постављајте било каква питања у којима се поредите са његовом бившом – да ли сте лепши или симпатичнији од ње, да ли сте боља љубавница од ње… Уместо да се фокусирате на нову везу, ви ћете стално желети да будете бољи од претходнице, а то је потпуно погрешно.

На крају, да ли ћете дечку поставити нека од ових питања, зависи само од вас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas