Oglas
· · Komentari: 0
SEKSI GLAS

Formula za ATRAKTIVNOST: Poznata glumica otkrila 5 pravila kako da zvučite SEKSI

Govorite u uho...

1599303843_Depositphotos_190385094_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Šta glas čini privlačnim?

Možete li zamisliti koliko je težak rad glumaca na snimanju erotskih audio knjiga? Da biste, na primer, snimili jedan od delova „Pedeset nijansi sive“, potrebno je čitati naglas oko 20 sati, istovremeno dodajući „vatru“ govoru. Glumci, naravno, moraju da rade i druge stvari. Ali evo kako postići erotski baršun u glasu, a da se ne opterećujete studijama i probama?

Ova veština je definitivno vredna savladavanja!

Šta ako ste u vezi na duže relacije i borite se za to da dodate strast u svoje razgovore? Ili odjednom naiđete na aplikaciju za upoznavanje u kojoj se od vas očekuje prezentacijski video? I kako savladati neprijatnost za one kojima je neprijatno da razgovaraju prljavo dok vode ljubav?

Evo šta savetuje glumica Barbara Rosenblat, koja glumi Miss Rose u filmu „Orange Is New Black“.

Pročitajte još: Koliko često imate SEKS? Ovo je ČAROBNA BROJKA za zdravu vezu

Ova neverovatna žena većinu svoje karijere posvetila je snimanju audio knjiga, čiji ukupan broj prelazi četiri stotine. Među njima je bilo i dovoljno erotike, pa Barbara zna o čemu priča.

Foto: Depozit
Zavođenje je ozbiljna stvar!

1. Pokušajte sa vežbom snimajući sebe na magnetofon. Isprva se svima ne sviđa način na koji zvuči glas na snimku, ali neprijatnost moramo prevazići. Hvatanje baršunastih nota? Sjajno, nastavite dok ne čujete- to! A onda - razvijte svoje sposobnosti. Zapamtite, sagovornika možete zavesti ne samo zvukom, već i ritmom. Slušajte, postavljajte pitanja, upijajte reakcije, izaberite pravi tempo. Zavođenje je ozbiljna stvar.

Pročitajte još: Ove GREŠKE prave PAROVI u DUGIM VEZAMA koje dovode do RASKIDA

2. Otkrijte u kojoj je meri vaš partner spreman za realizaciju fantazija. Da bi se skriveni talenti raširili, važno je da se sa određenom osobom osećate što ugodnije. Teško je opustiti se ako je reakcija nepredvidiva ili neadekvatna - ne biste voleli da se na vaše besprekorno seksi vokale reaguje ismejavanjem umesto bezuslovnom predajom.

Pročitajte još: NAJGORI SAVETI koje samci mogu da dobiju od parova

3. Glumci moraju da menjaju glas kako bi mogli da se prilagode ulogama, ali zvučati seksi u stvarnom životu znači suočiti se sa onim što jeste. Ne punite glavu stereotipima - ko je rekao da samo prigušene i niske vibracije pozivaju na ljubav? Govorite, vičite, šapućite sa samopouzdanjem i igrajte u dometu sa kojim ste rođeni: škripavi, hrapavi, meki, oštri tonovi ili sopran. Ne uređujte sebe ili procenite sami sebe brinući se da ste daleko od standarda. Koristite sve beleške koje otkrivaju vašu beskrajno strasnu prirodu, ovde i sada.

Foto: Depozit
Ne postoji jedinstvena formula za atraktivnost!

4 Svaki romantični junak iz filma ili TV serije odaje zaštitni znak promuklosti, a s vremena na vreme - senzualno urlanje. Činjenica da muškarac treba da zvuči hrapavo je takođe kliše seksualnosti, podsećajući na principe reklamnih standarda. Setite se svih koji su vam odgovorili sa željom u srcu - kako su se njihovi glasovi uklopili u navedeni koncept? Ne postoji jedinstvena formula za atraktivnost, tako da nema potrebe da se pridržavate standarda. 

Pročitajte još: Koje su KRVNE GRUPE najbolja kombinacija za vezu

5. Neki lako uspevaju da imitiraju bilo koji lik ili, prema okolnostima, promene svoj glas u željene vibracije. Za one koji nisu među virtuoznim kameleonima, postoji jednostavan životni trik - odevanje. „Osećate se drugačije kada izlazite u suknji i potpeticama umesto uobičajenih farmerica i patika, zar ne?  Ne vodite se udobnošću, odaberite vruću odeću! Stvorićete odmah bolje raspoloženje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas