Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Поступак младожење на свадби изненадио госте "Није било место ни време за то"

Коментари су подељени

1684756087_shutterstock_522806515.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Снимак са једне свадбе, која би требало да буде један од најсрећнијих дана у животу емотивног пара, изненадило је много, док је друге разбеснео.

Наиме, док се младожења налазио покрај своје будуће супруге у цркви, решио је да уради нешто неочекивано.

Док је требало да изговори "судбоносно дан" својој будућој жени, извадио је телефон из свог џепа и сватовима показао екран, на ком је писало:

"У помоћ", писало је на телефону младожење на венчању.

Док су једни овај гест младожење схватили као неслану шалу, други су се сажалили на младу, према којој, како сматрају, понашање њеног будућег супруга на дан њиховог венчања, није било прикладно.

@мрјеxер

Wеддинг даy блуес!!!

♬ оригинал соунд - Мике Ресендез999

"Могу разумети да је желео да се нашали, али ово једноставно није било место ни време за то. Као његова партнерка, била бих веома разочарана", рекла је једна особа која је видела снимак. "Да је мени урадио нешто слично, сломио би ми срце."

Наравно, није познато каква је била реакција младе, када је видела снимак са ТикТока. Било како било, свадба ће сигурно остати упамћена по ситуацији која је покренула лавину негативних коментара наа друштвеним мрежама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas