Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВНИ САВЕТИ

Правило "72 сата" у везама: Смирите страсти, па онда разговарајте!

Једна девојка поделила је свој начин за решавање проблема у вези.

1618412606_Depositphotos_82357788_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос
Oglas

Вероватно не постоји озбиљна љубавна веза у којој нема бар повремених несугласица, а једна жена каже да има одлично правило које ће вам помоћи да смирите страсти. 

Прочитајте још: Станислав Попов упозорава парове: Пре брака питајте га како замишља заједнички живот!

Лоти Хендерсон објавила је на ТикТоку видео снимак у којем објашњава своје правило "72 сата" у везама. Правило је једноставно: ако вас партнер изнервира или повреди, сачекајте 72 сата како бисте одреаговали.

- Ако након 72 сата више не осећате потребу за реакцијом, немојте ништа говорити - каже она, а ако друга страна зна да вас је повредила, а ништа не каже након тог времена, значи да га није брига.

Прочитајте још: Ових 5 НАВИКА везаних за спавање могу САБОТИРАТИ вашу љубавну везу

Много њих је прокоментарисало видео у стилу да су волели да то чују у тинејеџерским данима и да је те идеја паметна, и да треба сачекати тај период како би се човек "охладио":

@лоттиехендерсон1

Тхе 72 хоур руле И ливе бy. ##ФYП ##лифеадвице ##датингадвице ##релатионсхипадвице ##форyоупаге

♬ оригинал соунд - лоттиехендерсон

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas