· · Komentari: 0
VEZE

Ovih 5 NAVIKA vezanih za spavanje mogu SABOTIRATI vašu ljubavnu vezu

Spavanje ima veliki uticaj na svaki aspekt ljudskog života, od osećaja razdražljivosti do povezanosti sa karcinomom, dijabetesom, srčanom bolesti, gojaznosti i lošim mentalnim zdravljem.

1618402970_Depositphotos_60561539_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Prema mišljenju stručnjaka, spavanje igra i važnu ulogu u uspehu vaše ljubavne veze. Tvrde da postoji čitav niz loših navika u krevetu koje bi mogle da znače da ste na dobrom putu za raskid.

- Navike spavanja parova mnogo govore o njihovom odnosu. Normalno je otići u drugu sobu ukoliko vaš partner neprestano hrče, ali to postaje problem ukoliko odlaskom u drugu sobu izbegavate partnera - rekla je trener za veze Ane Auret za Independent.

Pročitajte još: Da li će vas muškarac PREVARITI, zavisi da li ima ovaj OBLIK LICA

Između ostalog, da nešto nije u redu moglo bi značiti i ukoliko spavate okrenuti leđima jedno drugom, što stvara osećaj isključenosti.

Rešenje je da se potrudite da provedete neko vreme zajedno u krevetu tako što ćete se okrenuti jedno prema drugom i skloniti sve što vam se nalazi na putu da budete bliski.

Takođe, problem je i borba za pokrivač, a stručnjak za veze Džo Barnet ističe da je tajna u kompromisu.

- Budite blagonakloni prema potrebama vašeg partnera i potražite rešenje koje vas oboje zadovoljava, poput posebnog pokrivača - navodi Barnet.

Pročitajte još: Duhovitost je ključ dugog braka, a OZBILJAN brak je na klimavim nogama

Bez obzira na to na kakvom krevetu spavate, ne postoji opravdanje za jaz između vas i vašeg partnera, ali ukoliko ste se sa partnerom dogovorili da tako spavate ne bi trebalo da bude većih problema.

- Nekim ljudima jednostavno treba prostor kako bi mogli da se smire i zaspe - kaže Barnet.

Odlazak u krevet u različito vreme može imati trajan uticaj na vaš odnos.

Pročitajte još: Žene vole da se bude uz poljupce i zagrljaje, a šta mislite, kako vole MUŠKARCI?

Zbog toga bi neki mogli da se osećaju usamljeno, a na kraju i razdraženo, jer im partner dolazi u krevet u pola noći i budi ih. Istovremeno, to bi moglo biti rešenje za one koji imaju poteškoće da utonu u san dok neko leži pored njih ili hrče. To nije najromantičnije rešenje, ali barem niko ujutru neće biti nervozan jer se nije naspavao.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.