Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕВАРА

Први пут - АЈДЕ, други пут - нема смисла, али ТРЕЋИ ПУТ - аман човече! Зашто је ТРЕЋА прељуба КОБНА?

Неки мушкарци су непоправљиви, а када ухватите мушкарца у "неделу" добро размислите да ли ћете му опростити.

1610444329_Depositphotos_365139320_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Студија спроведена међу члановима сајта на којем људи траже партнера за упознавање показала је невероватан податак. Наиме, у студији, у којој је учествовало 1.000 људи, испоставило се да је већина спремна да опрости партнеру када га први пут ухвати у превари.

Прочитајте још: Психолог Марина саветује: Шта урадити када он каже да му "ТРЕБА ПРОСТОРА"?

Дакле, прва превара изазива шок код партнера, али су после бурне реакције сви спремни да пређу преко тога. Међутим, већина живи у убеђењу да партнер неће поновити грешку. И у томе греше, јер се после прве преваре догоди друга, а онда и кобна трећа прељуба.

Студија је показала да већина прељубника падне током треће преваре, а у просеку су потребне четири године да га партнер "разоткрије".

Прочитајте још: Четири једноставна објашњења зашто жене НЕ РАЗУМЕЈУ мушкарце

Зашто их партнер ухвати тек у трећој превари? Разлог је једноставан, прељубник постане превише самоуверен и мање води рачуна о скривању.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas