Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РУСКА ПСИХОЛОШКИЊА ОТКРИВА Овако се понаша мушкарац који више не воли своју жену

Губитак страсти је појава која се често дешава код парова који су дуго у вези или браку. Тада број интимних односа значајно опада, а разлози могу да буду различити. Ипак, како тачно изгледа када се љубав гаси?

1705490667_sdgf.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Руски филозоф, писац и психолог Ана Кирјанова, која своје радове дели у ауторској емисији на руској телевизији, открива истину из угла мушкараца.

Описала је како изгледа мушкарац који више не воли своју супругу, а жене широм света биле су једногласне у тврдњи да је Ана погодила право у мету.

- Не воли те ако те не грли спонтано, не разговара са тобом о ситницама, не зове те да види како си у сред радног дана.

- Не воли те ако не можеш да рачунаш на његову помоћ, кад мораш да бринеш о њему као да је дете, а не одрастао мушкарац 

- Не воли те када ти се руга, када не примећује тебе, твој труд и рад, када ти каже да једеш пуно или да не може да једе твоју храну јер није онаква на какву је он навикао.

- Не воли те када ти се стално меша у то шта радиш, своје одлуке подмеће као твоје, када ти каже да причаш глупости, да не размишљаш својом главом, да си глупа ако мислиш тако.

- Не воли те када ти каже да си ти крива, када ништа што ти урадиш или кажеш не одобрава.

- Не воли те ако свако 'волим те' мораш да тражиш од њега.

- Жена коју не воли муж временом постаје неспретна, јер то може да јој учини само недостатак љубави.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas