Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Седам ствари које МУШКАРАЦ не треба да ради у вези: Уколико препознајете ове особине код свог партнера, време је за крај

Заслужујете некога ко ће вас подржавати и поштовати

1703598389_Foto-Shutterstock-raskid.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Не желите да останете у вези у којој обављате вец́ину посла, у којој се осец́ате нецењено, у којој нисте вредновани и поштовани. Заслужујете партнера који се према вама понаша исправно. Ако ваш партнер не ради следец́е ствари, вероватно бисте били срец́нији сами:

Ако не раде више од минималног, били бисте срец́нији сами

Не би требало да молите своју особу да одговара на ваше поруке или да проводи квалитетно време са вама или да заврши своју половину послова. Требало би да све то раде без потребе да их питате. Не треба да се задовољавате минимумом. Заслужујете да будеете оборени с ногу. Заслужујете да се осец́аш посебно.

Ако не испуњавају обец́ања, били бисте срец́нији сами

Требало би да будете сигурни да ваш партнер мисли оно што каже. Ако вам говоре само оно што желите да чујете у овом тренутку да би вас ућуткали, ваше поверење ц́е се нестати. Разочарање не би требало да буде тема у вези. Ваш партнер треба да уради оно што каже да ц́е урадити. Без изговора.

Ако вам не показују поштовање, били бисте срец́нији сами

Није важно да ли ваш партнер има најбољи или најгори дан на свету. Без обзира на то како се осец́ају, требало би да се према вама опходе са љубазношц́у и поштовањем. Лош дан није изговор да вас третира као врец́у за ударање.

Ако вам они не верују и ви не верујете њима, онда бисте били срец́нији сами

Требало би да верујете да ваш партнер има ваше најбоље интересе у срцу, да он заиста не би учинио ништа да вас повреди. Никада се нец́ете осец́ати безбедно и удобно са њима ако сумњате у њихове намере или њихову лојалност. Потребан вам је неко за кога знате да вам чува леђа..

Ако очекују да радите шта год они кажу и следите њихова „правила“, били бисте срец́нији сами

Само зато што сте у вези не значи да вам је слобода одузета. Ваш партнер не може да доноси ваше изборе уместо вас. Не могу да вам шефују. Они треба да поштују ваше одлуке јер вас поштују а било која врста контроле је велика црвена заставица у вези.

Ако не подржавају ваше снове и не показују интересовање за ваше страсти, били бисте срец́нији сами

Ваш партнер би требало да буде ваша највец́а подршка. Требало би да вас охрабре да јурите за својим најлуђим сновима када вас сумње спутавају. Требало би да вам помогну да кренете напред, а не да вас усидре на месту или да вас вуку уназад.

Ако не преузимају одговорност за своје грешке и понашају се као да не могу погрешити, били бисте срец́нији сами

Нико није савршен. Ако ваш партнер не може да призна када је забрљао и да вам се извини, онда се проблеми никада нец́е решити. Обоје морате да будете вољни да прихватите своје грешке, да растете и мењате се, како бисте одржали здрав однос.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas