Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шест проблема који могу озбиљно да наруше везу и брак: Није само превара

Превара је једна од ствари које ће пољуљати темеље везе или пак у потпуности уништити, Међутим, осим преваре, постоји још неколико проблема који нарушавају љубавни склад баш попут преваре.

1647375835_profimedia-0184545604.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Шта нарушава љубав?

Лагање и скривање ствари од партнера

Чак и ако лажете партнеру како бисте заштитили његове осећаје, скривање проблема може резултирати губитком поверења. Ако скривате неке детаље јер мислите да би могли да га повреде, вероватно би требало да престанете са таквим понашањем. Стручњаци саветују да градимо везе у којима другој страни можемо рећи - све.

Прочитајте још: Да ли се проналазите у њима? Ово су НАЈБИЗАРНИЈИ разлози за развод

Ускраћивање нежности и пажње

Недостатак нежности створиће сумњу код друге стране да нешто није у реду. Временом ће се та сумња претворити у велики проблем који, баш попут лагања, доводи до недостатка поверења.

Тихо негодовање

Скривање правих осећаја од свог партнера није добро за везу. Што дуже држите у себи своје незадовољство, то су веће шансе да ће управо оно бити разлог вашег раскида.

Одбијање компромиса

Снажан став о појединој теми може бити знак одлучног карактера, но до проблема долази када један партнер одбија да чује аргументе и жеље друге стране те не жели да пристане на компромис. Појединци који обављају ствари искључиво "на свој начин" и нису спремни на компромис заправо су у вези са - самима собом.

Прочитајте још: Ситуације које на први поглед изгледају као ПРАВА ЉУБАВ, али су заправо ЗНАК ЗА УЗБУНУ

 Надмени став

Надмени став једне стране показује да је појединцу циљ да буде у моћнијем положају, што никако није знак здраве заједнице равноправних партнера. Не само да такво понашање уништава самопоуздање друге стране већ разоткрива и осећај мање вредности код особе која се користи покровитељским тоном.

Останак у вези због погрешних разлога

Желите да раскинете, али се не усуђујете то да учините због тога шта ће други рећи? Уплатили сте заједничко путовање и не желите да га пропустити иако вам партнер више није драг? Сматрате да је лоша веза боља од никакве везе? Без обзира на то који вам је сценарио најближи, останак у вези која вам не одговара није поштена ни према вама ни вашем партнеру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas