Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта је "правило три месеца"? У везама пресудно за будућност

Без обзира колико имали среће у љубави и са проналаском партнера, сложићете се да је упознавање тешко

1676631520_shutterstock_573174106.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сигурно сте се некад питали када можете, а када ипак не би требало да пошаљете нову поруку, излазак је збуњујуц́и, компликован, а понекад чак и изазива анксиозност.

Постоји необично неписано правило, „правило од три месеца“, којим се многи воде приликом одлуке да ли ће остати са неком особом у вези.

На првом састанку лако је замислити да ц́емо се осврнути на ово вече за десет година и сетити се када смо се срели. У стварности, међутим, знамо да се већина првих састанака не заврши славно и да се можда више никада не сретнемо са том особом. Али свакако, ово не значи да треба да одустанемо.

На почетку вете већина је у „фази меденог месеца“. Узбуђени смо због новог партнера, а у исто време, не познајемо га добро. За три месеца, имаћемо бољу представу о томе са ким излазимо. Сматра се да се после три месеца ви и ваш партнер боље познајете. Као резултат тога, склонији сте да смањите гард, изразите своје емоције и будите искрени о важним питањима.

Према речима тренера за забављање Ане Моргенстерн, „три месеца у вези је обично када или подигнете везу на следец́и ниво и постанете озбиљнији, или одлучите да љубав нец́е расти и прекинете све везе".

Ви и ваш партнер би требало да будете пријатни да разговарате о заједничким плановима за будуц́ност, као и о вашим потребама и осец́ањима. Такође би требало да будете сигурни да у овом тренутку вас двоје желите да проводите време једно са другим и да се укључите у друге аспекте живота једно другог.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas