Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта МУШКАРЦЕ привлачи више од лепоте? Стручњак за љубавне односе открива шта је битније од спољашњег изгледа

Ево које особине имају жене које мушкарци обожавају

1695808094_shutterstock_2112812240.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Холивудске везе нас често збуњују јер се чини да су неке од њих засноване на нечем дубљем од физичке привлачности. Људи се често питају шта је привукло једног партнера другом, јер оно што је привлачно једној особи можда неће бити другој. Ово указује на важност разумевања да лепота није универзална и да свако има своје јединствене преференције.

Кен Пејџ, стручњак за љубавне односе, истиче да су модерна схватања љубави често превише фокусирана на спољашњи изглед, што може довести до пропуштања суштинских аспеката љубави.

Превише фокусирања на физички изглед може нас удаљити од дубље везе и јединства које је у срцу правих љубавних односа.

Брига је један од кључних квалитета који привлачи. Она се манифестује кроз способност да се брине о другима и буде пажљив према њиховим потребама.

Одлучност такође има важну улогу у стварању укупног утиска о жени. Мушкарци често цене жене које су одлучне, способне да преузму иницијативу и кажу шта желе. То показује самопоуздање и фасцинира их.

Позитивност је још једна привлачна особина. Мушкарци често виде позитивне жене као привлачније, чак и ако физички нису савршене.

Оптимизам и позитиван став према животу могу створити привлачност која превазилази изглед. Истраживања су показала да мушкарци обично више цене искреност и лојалност него физичку привлачност. Није битно колико неко добро изгледа ако у вези нема поверења и лојалности.

Ово су кључни темељи за изградњу дубоких и трајних односа. Још један интересантан фактор је начин на који се конфликти решавају у вези.

Мушкарци често преферирају жене које су спремне да проблеме решавају на конструктиван начин, уместо да стварају драму. Кључни су дијалог, комуникација и настојање да се нађе решење. Ово важи и за жене.

Поред тога, мушкарци обично цене жене које имају своје животе и интересе. Партнери који имају своје хобије и страсти их привлаче јер показују независност и аутентичност.

Изглед може привуц́и пажњу, али карактер, брига, одлучност, позитивност, искреност, конструктиван приступ сукобима и независност су кључни фактори који чине привлачност у љубавним везама, преносе Вијести.ме.

Важно је да водите рачуна о свом изгледу, али не заборавите да су дубљи квалитети оно што чини праве и здраве љубавне везе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas