Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта не треба да радимо на првом састанку? Потенцијални парови углавном праве ове грешке

Први састанци могу да буду врло непријатни

1688979436_shutterstock_1364479949.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Први састанци, поготово ако су "слепи", могу бити право разочарање. Од особа које уопште не изгледају онако како су описане и понашања које вама не одговара, до досадних прича и неких чудних закључака. Ипак није лако пронаћи своју сродну душу.

Али, ви увек треба да се понашате онако како приличи једној дами, без обзира на то какав је мушкарац са којим сте се нашли. Са друге стране, ако је он пун погодак за вас, треба да га очарате да би изашао са вама и други пут. Зато вам представљамо неколико савета - шта да радите, а шта не на првом састанку, да би он прошао у најбољем реду.

Шта НЕ треба да радите

- доћи на састанак нервозни

Можда сте имали тежак дан на послу, али негативна енергија је последње што вам је потребно када треба да направите добар први утисак. Склоните сваки стрес са посла са стране, а касније се издувајте код најбоље другарице.

- каснити више од 10 минута

У реду је ако мало закасните (око 5 минута) због превоза или неког другог правог разлога. Ако будете доста каснили, изазваћете панику код мушкарца са којим треба да изађете, а која ће каснији учинити своје и направити од опуштеног изласка - тоталну нервозну ситуацију.

- износити превише самокритичне чињенице

Понекад када ствари постану чудне, лако је упасти у зачарани круг прављења шала на свој рачун. Нећете уопште изгледати самоуверено и смешно, већ ћете бити јако чудни.

- причати о пропалим састанцима

Такве приче убијају лагану атмосферу и уносе нервозу вашем партнеру. И пре него што будете схватили, желеће да оде кући и побегне јер се неће сматрати довољно добрим за вас.

- пити превише

Вероватно знате која је ваша граница за конзумирање пића. Пратите је и не дозволите да поопијете превише. Можда ћете бити опуштенији, али се то никако неће свидети особи која вас је тек упознала. Уз то, стављате се под ризик да кажете нешто што не треба.

- потпуно избегавати контакт, иако вам се не свиђа

Једноставно сте нисте пронашли, схватили сте да не можете никако да будете са њим ни у каквој комбинацији и да је тај први састанак уједно и последњи. Можда ће вам се учинити да је игнорисање добар начин да га избегнете и покажете му да не желите ништа са њим, али ко зна када ћете га опет срести. Зато је најбоље да му пошаљете поруку одмах сутрадан и објасните како стоје ствари. Он ће или ценити вашу зрелост или ће се не наљутити; у сваком случају ће вам бити лакше јер сте рекли шта сте имали и завршили са тим.

Шта ТРЕБА да радите

- излазак са њим називати састанком

Немојте се извлачити и називати ваш излазак другим називима. То је састанак, ту сте да се упознате боље, а можда чак и да започнете љубавну везу.

- обући се лепо, али удобно

Наравно да ћете се осећати секси у високим штиклама и супер уској хаљини, али зашто бисте мењали комфор за то? Ви сте лепи, па сте лепи и нема шта друго да се каже. Умерено се нашминкајте и обуците као и за најобичнији излазак у град или кафић - удобно, али елегантно.

- "размазите" се

Можда сте на дијети, али заборавите на њу током састанка. Уживајте у укусном десерту и слатком коктелу. Од сутра можете наставити са здравом исхраном.

- испратите 1:2 правило

Ово правило ће вам олакшати причу, односно, знаћете да не причате више од њега, нити обрнуто. Наиме, за сваку причу коју испричате о себи, питајте га два питања о њему која вас заиста занимају.

- дајте му јединствен комплимент

Комплиментом ћете му показати да вам се свиђа. Иако ће испрва изгледати мало чудно, сигурно ће му пријати ваше речи. Ако они нама могу да удељују разне комплименте, ваљда можемо и ми њима, зар не?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas