· · Коментари: 1

Шта омиљена ПОЗА у кревету говори о вама: Људи који воле позу "пса" сушта су супротност од "мисионара"

То што волите да увек будете горе доказује да волите да имате контролу и будете у центру пажње.

1617439490_seks.jpg
Фото: Депозит

Шта ваш омиљени сексуални положај говори о вама:

„Кашика“
Људи који воле „кашику“ вреднују интимност. Они су страствени људи и брину за задовољство не само своје него и друге половине. То је поза која осигурава удобност оба љубавника. Ову позицију често бирају људи који воле да остану у зони удобности.

Поза „пса“ одаје вашу животињску природу, док позиција 69 показује да вам је потребна интимност и ова поза то осигурава.

Мисионарска
Ово је једна од најпопуларнијих сексуалних поза, а воле је и жене и мушкарци. Ако сте љубитељ „мисионарке“, то значи да су вам потребни емотивна посвећеност и љубав партнера. Мушкарци, заузврат, бирају ову позу јер желе да доминирају животом и имају контролу над свиме. Парови за које је ова поза омиљена су конзистентни и имају добру везу.

„69“
Људи који воле сексуални положај 69, сигурни су у себе. Они добро знају шта желе од живота и не боје се ризика и изазова. Да ли вас ове карактеристике описују?

Поза пса
Поза пса привлачи особе које имају животињску природу. Људи који воле овај сексуални положај су отворени и воле да експериментишу. Не морају нужно да траже трајну љубав, већ су отворени и за лаке односе. Они уживају у сексу и слободно приступају вези. Ово је супротно од људи који воле „мисионарку“.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.