· · Коментари: 0
ПРЕВАРА?

СТРУЧЊАК ЗА ОДНОСЕ ТВРДИ: Ако ваш мушкарац користи ОВУ ФРАЗУ, вероватно вас ВАРА

Многи мушкарци ће заправо користити ову фразу када одбацују оптужбе за варање.

1641280979_kiss-mark-gc41df9a5a_640.jpg
Фото: Пиксабеј

Кори Сконлник (33) огласио се на друштвеним мрежама и тврди да је фраза "Она је само пријатељ" огромна црвена застава.

Пријатељ би знао шта је ок, а шта не

Тврди да када неко користи ову фразу то значи: „Ову особу држим у близини као резерву кад год ми досади. Можда ће те заменити ако одеш. У ствари, можда ми је већ драгоцена помоћ. Ако се жалите на моје сумњиво понашање са овом особом, постараћу се да изгледате као онај који контролише."

Прочитајте још: 3 НАЈВЕЋА ТРЕНДА ЗА ЗАБАВЉАЊЕ У 2022: Ако одете на састанак са "леденим чиком", лоше вам се пише

Многи су заправо отишли у одељак за коментаре како би се сложили са њим, а једна особа је написала: „Да је ова особа заиста само пријатељ, разумела би његове границе и поштовала његову везу.“

@цорyсколник #5 ♬ оригинал соунд - цорyсколник

Други је тврдио: „Научио сам да, ако се друга особа не представља по имену, само као 'пријатељ', буди на опрезу."

А трећи је говорио из искуства, рекавши: „Да, и његов 'пријатељ' је сада његова жена након што сам отишла када сам их ухватила у превари."

Ако вам поклања доњи веш...

Раније је други стручњак за односе тврдио да је мушкарац који својој партнерки поклања доње рубље обично црвена застава.

Тина Вилсон је открила: „Ако је ваш једини поклон доњи веш, то значи да ваш дечко више мисли на себе него на вас. Он ће бити тај који ће то гледати и уживати, тако да је то више поклон за њега самог. Ако је доње рубље потпуно другачије од било чега што сте носили раније (а не осећате се пријатно), то је дефинитивно поклон за њега."

„Доњи веш може бити незгодан поклон, али је заправо прилично речито ако имате веома различите перспективе о томе шта волите, и може да укаже на већу разлику него што замишљате...“

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.