· · Коментари: 0
НОВЕ ЉУБАВИ

3 НАЈВЕЋА ТРЕНДА ЗА ЗАБАВЉАЊЕ У 2022: Ако одете на састанак са "леденим чиком", лоше вам се пише

Стручњак за проналажење партнера, Хејли Квин, открила је три тренда за које верује да ће доминирати сценом за састанке 2022. године, али онај од којег ћете желети да се чувате је "Icing out".

1640941573_couple-g5d5cfeb96_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Коронавирус је променио много ствари за нас, укључујући забављање. Када су се барови и ресторани затворили, самци су били приморани да се мувају преко екрана, а Фејстајм и Зум позиви постали су алтернатива.

Сада имамо инсајдерске информације о томе шта да очекујемо од сцене за састанке следеће године како бисмо свима пружили најбољу шансу да пронађу љубав. Стручњак за забављање Хејли Квин поделила је три тренда забављања на која треба да пазите у 2022. години – и дефинитивно нећете желети да будете „залеђени“. Према Хејли, нова година ће нам донети...

"Зумирање бр. 2“

С обзиром да ове зиме расте број случајева Ковид-а, људи постају опрезнији у вези са навикама за састанке док се социјално дистанцирање подстиче, па може поново постати уобичајено да ваш први састанак буде преко зума, уместо лично. Истраживање из Мatch-а је такође показало да је 18 одсто људи наставило са виртуелним састанцима, чак и када су могли да се сретну лично.

Прочитајте још: 10 НАЧИНА на које се жене понашају када те више НЕ ВОЛЕ

Састанак виртуелно, коришћењем апликација као што је Зум, одличан је начин да проверите шта осећате према некоме пре него што се сретнете у стварном животу.

"Ледени чика"

У 2022. години, Мatch предвиђа да ће више људи него икада користити Цовид као изговор током забављања. Шта се дешава ако сте у раној фази везе, али не желите да излазите са неким? Многи људи могу кривити поновно појављивање Ковида као лак разлог да полако нестанете из вашег живота.

Фото: Пиксабеј

Размишљајте о томе као о постепеном стварању духова - након што добијете изговор за изговором, ваш партнер нестаје заувек и без много објашњења. „Мој савет је да ако неко не може да нађе времена да барем има редовне зум састанке са вама, прочитајте знак и одледите се!“ Хејли каже. Комуникација кроз све мале изазове које нам живот поставља је од суштинског значаја за одржавање посвећеног односа са вашим партнером.

"Сезона спајања"

Након зиме, очекујте много ентузијазма за забављање када се врате топлији месеци. Претходних година смо видели мање ограничења током лета, тако да је савршено време да флертујете у бару, упознате некога на забави или чак одете на романтично путовање са особом са којом излазите. Наши уобичајени трендови забављања, да будемо самци лети, а упарујемо се зими, могли би да се преокрену док људи прихватају прилику да поново имају дугорочну везу – без обзира на годишње доба!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.