Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ствари које никада не треба да толеришете у вези: Особе које цене себе ће одмах отићи од оваквих партнера

Ево која понашања не треба да трпите

1707567444_shutterstock_2069274854.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Особа која зна своју вредност не пристаје на мање од онога што заслужује. То значи да чим партнер почне да се понаша незаинтересовано она одлази. Ако ово звучи престрого, заиста није јер нико не жели да губи време.

Особе које знају да заслужују праву љубав не прихватају мање од тога. Радије би били сами него прихватили лош третман и манипулацију. Ево шта особа која себе цени никада неће толерисати у вези, без обзира на то колико је снажна привлачност.

1) Себичност и егоизам

Очекује се материјална великодушност, заједно са временом, пажњом и наклоношћу. Међутим, особа која поштује себе неће толерисати прелажење граница.Она цени партнера који је пажљив и љубазан из истинске жеље и потребе да допринесе. Личност која верује у себе жели да има искреног и саосећајног партнера.

2) Шкртарење

Особа која зна колико вреди, жели поред себе некога са самопоуздањем и ко је великодушан без да нешто очекује заузврат. Не жели у свом окружењу циције и калкуланте.

3) Лоша комуникација

Ефикасна комуникација је неопходна за партнерски однос. Равнодушност је просто неприхватљива. Особа која цени себе смислене разговоре више од количине.Било да разговара о свакодневним стварима или се бави сложеним темама везаним за односе, она очекује отвореност и спремност да се позабави било којом темом.

4) Повлачење у тешким временима

Остварена особа која цени себе, жели партнера који је стрпљив, пун разумевања и који је уз њу када ствари постану тешке и лоше. Не толерише повлачење и незаинтересованост. Свесна је да јој не треба неко ко неће бити ту уз њу кроз успоне и падове. Овакво понашање је кључан показатељ да се налазите поред погрешне особе.

5) Непоштовање личног простора и приватности

Поштовање слободе је кључно за опстанак једног здравог и функционалног односа. Остварена и зрела особа је свесна да партнер има потребу за личним простором и временом које ће провести сам, тако да то поштује и очекује подједнако разумевање. Не жели да буде односу у ком влада такмичарски, наметљив дух као и посесивност.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas