Oglas
· · Komentari: 0

Stvari koje nikada ne treba da tolerišete u vezi: Osobe koje cene sebe će odmah otići od ovakvih partnera

Evo koja ponašanja ne treba da trpite

1707567444_shutterstock_2069274854.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Osoba koja zna svoju vrednost ne pristaje na manje od onoga što zaslužuje. To znači da čim partner počne da se ponaša nezainteresovano ona odlazi. Ako ovo zvuči prestrogo, zaista nije jer niko ne želi da gubi vreme.

Osobe koje znaju da zaslužuju pravu ljubav ne prihvataju manje od toga. Radije bi bili sami nego prihvatili loš tretman i manipulaciju. Evo šta osoba koja sebe ceni nikada neće tolerisati u vezi, bez obzira na to koliko je snažna privlačnost.

1) Sebičnost i egoizam

Očekuje se materijalna velikodušnost, zajedno sa vremenom, pažnjom i naklonošću. Međutim, osoba koja poštuje sebe neće tolerisati prelaženje granica.Ona ceni partnera koji je pažljiv i ljubazan iz istinske želje i potrebe da doprinese. Ličnost koja veruje u sebe želi da ima iskrenog i saosećajnog partnera.

2) Škrtarenje

Osoba koja zna koliko vredi, želi pored sebe nekoga sa samopouzdanjem i ko je velikodušan bez da nešto očekuje zauzvrat. Ne želi u svom okruženju cicije i kalkulante.

3) Loša komunikacija

Efikasna komunikacija je neophodna za partnerski odnos. Ravnodušnost je prosto neprihvatljiva. Osoba koja ceni sebe smislene razgovore više od količine.Bilo da razgovara o svakodnevnim stvarima ili se bavi složenim temama vezanim za odnose, ona očekuje otvorenost i spremnost da se pozabavi bilo kojom temom.

4) Povlačenje u teškim vremenima

Ostvarena osoba koja ceni sebe, želi partnera koji je strpljiv, pun razumevanja i koji je uz nju kada stvari postanu teške i loše. Ne toleriše povlačenje i nezainteresovanost. Svesna je da joj ne treba neko ko neće biti tu uz nju kroz uspone i padove. Ovakvo ponašanje je ključan pokazatelj da se nalazite pored pogrešne osobe.

5) Nepoštovanje ličnog prostora i privatnosti

Poštovanje slobode je ključno za opstanak jednog zdravog i funkcionalnog odnosa. Ostvarena i zrela osoba je svesna da partner ima potrebu za ličnim prostorom i vremenom koje će provesti sam, tako da to poštuje i očekuje podjednako razumevanje. Ne želi da bude odnosu u kom vlada takmičarski, nametljiv duh kao i posesivnost.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas