· · Коментари: 0
ИДЕАЛ

СВЕ ЖЕНЕ ОВО ЖЕЛЕ: Идеалан мушкарац има ових 6 особина!

Ниједна жена не сме да пристане на мање од овога.

1607095662_Depositphotos_196923326_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Зрелост се не може купити нити научити. Зрелост се обликује наученим животним лекцијама човека. Ово је 6 особина истински зрелог мушкарца који је вредан брака.

1. Држи до себе

Он није мушкарац који мора да буде у центру пажње. Он се свакако не плаши тога, али му то није потребно да би се осећао значајним. Он је мушкарац са којим је могуће имати конверзације које имају смисла. Слуша кад говориш и стало му је до твог мишљења.

Прочитајте још: Зашто ЗАТВАРАМО ОЧИ док се ЉУБИМО?

2. Забаван је

То је мушкарац који не схвата себе превише озбиљно. Дозвољава себи да се искрено насмеје. Духовит је и због њега често имате осмех на лицу. 

3. Емоционално је доступан

Константно ради на себи, на својим страховима, несигурностима и није га срамота да покаже своја осећања. Не покушава да избегне обавезе, већ се храбро хвата у коштац са свим препрекама. Спреман је да вам најотвореније покаже своје емоције и јасно стави до знања околини колико му значите.

Прочитајте још: Тело вас упозорава: Ако сте дуго БЕЗ СЕКСА приметићете знакове

4. Отворен је и директан

Фото: Депозит

Са њим знаш на чему си. Он не воли игрице, све што му смета рећи ће вам у лице. Неће правити љубоморне сцене и спутавати вас током живота.

Он је свестан себе и нема потребну да се претвара да је неко други, осим оног што јесте у суштини.

5. Чврсто стоји на земљи 

Прави мушкарц се понаша заштитнички када је то потребно, али не зато што је несигуран у себе или вам не верује, већ зато што жели да вам покаже да је ту у сваком тренутку.

Прочитајте још: Како изгледа понашање ЗРЕЛЕ ЖЕНЕ у вези?

6. Свестан је својих квалитета

Здрав мушкарац има свој идентитет и свестан је себе - ко је он, за шта се бори, има своја уверења и вредности. Његово понашање се не мења без обзира где и шта ради, и увек је исти.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.