· · Komentari: 0
ljubav

Kako izgleda ponašanje ZRELE ŽENE u vezi?

Kako bi ljubavna veza opstala potrebno je mnogo truda, tolerancije i mudrosti.

1606739232_Depositphotos_252420054_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Šta je to što zrela žena ne treba da očekuje ili radi u vezi?

Mentalno snažne žene ne analiziraju značenje iza svake reči ili postupka druge osobe. Trošiti energiju na takve stvari nema smisla, jer većina reči nema nikakvo skriveno značenje.

Ne očekuju od partnera da ih upotpuni

Zrele žene prvo same sebe upotpune, a tek onda traže nekoga ko bi mogao da im ulepša život. Vrlo je važno da žena može i zna da uživa u sopstvenom društvu, da ne očekuje od partnera da je ispuni i da joj da smisao već da ga sama u sebi pronađe.

Pročitajte još: ZA USPEŠNU VEZU: Zdrav odnos sa partnerom je NAJVAŽNIJI, a postignite ga na sledeći način

Ne spominju prošlost

Ne vraćajte se u svakoj svađi godinama unazad. Izbegavajte nepotrebno spominjanje i uvlačenje prošlosti u svađu koja nema veze s tim.

Ne traže uzore u tuđim vezama

Zrele žene u potpunosti su posvećene sebi i svom partneru. Kopiranje ili fokusiranje na tuđe veze i odnose nema smisla, jer je svaka veza drugačija.

Pročitajte još: ISTRAŽIVANJA POKAZALA: Tajna srećnog braka je u OVOME!

Ne omalovažavaju partnera

Stalno prigovaranje partneru zbog nečeg vezanog za njegovu ličnost odraz je  nezrelosti. Ako ne možete da ga prihvatite sa svim manama i vrlinama, možda on nije prava osoba za vas.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.