Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАВОДНИЦИ

УПОЗНАЈТЕ НАЈВЕЋЕ ЗАВОДНИКЕ СВИХ ВРЕМЕНА: 8 мушкараца који су освојили највише жена у историји света

Вештина великих заводника не крије се у изгледу или техници, она је урођена!

1604669925_Depositphotos_51303533_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Почеци завођења проналазе се још у древним митовима, а главни мотиви и данас су исти: бити примећен, издвојен из масе, навести некога да се осећа посебно, задобити поверење.

Казанова (1725–1798)

Највећи заводник свих времена свакако је Ђакомо Казанова, са којим се упоређују сви други и чије је име постало синоним завођења.

Његов метод био је прилично једноставан: пронашао би девојку у невољи, био пажљив према њој, извукао је из проблема, поклонио неку ситницу и уз понеку слатку реч одвукао је у кревет. Након тога више га не би видела.

Венецијански пустолов, писац, шпијун и, по некима, шарлатан, био је протеран из већине европских престоница јер га је пратио лош глас међу великашима, чије би жене и ћерке заводио наносећи срамоту угледним породицама.

Прочитајте још: Да ли је мушка ПОЖУДА ЗА СЕКСОМ већа од женске? Ево и одговора

Лорд Бајрон (1788–1824)

Чувени енглески песник од рођења је био хром на једну ногу. Међутим, упркос томе имао је великог успеха код жена и препуштао се чарима разузданог живота све до краја живота. 

Био је романтичар, замишљени песник и револуционарни војник коме жене једноставно нису могле да одоле

Лејди Керолајн Ламб, једна од његових многобројних љубавница, описала га је као лудака, покварењака и особу коју је опасно познавати. Његова најпознатија поема "Дон Жуан" говори о архетипу заводника, који није крив за то што јесте, јер једноставно не може да одоли женским чарима.

Прочитајте још: Често је занемарено, а најчешћи је разлог РАСПАДА ВЕЗА и БРАКОВА

Рудолф Валентино (1895 –1926) 

Упркос врло краткој каријери, која је потрајала само шест година, сећање на Рудолфа Валентина после толиких деценија живи и даље. Његових 20 драма, укључујући "Четири јахача Апокалипсе", "Шеика" и "Крв и песак", данас изгледа толико нестварно колико и прича о милионима усамљених жена које су га заљубљено гледале и патиле за њим седећи у мраку препуних биоскопских сала.

У Холивуд је донео термин "латински љубавник"

Када је у 31. години изненада умро, две жене су у очајању извршиле самоубиство.

Кларк Гејбл (1901–1960) 

Највећим заводником и најмужевнијим мушкарцем тридесетих и четрдесетих година сматра се глумац Кларк Гејбл. У стварном животу вечито опседнут собом, на платну је играо лик из америчког сна: храбар и доследан, али и човек који уме да поднесе пораз.

Гејбл ће пре свега остати упамћен по улози Рета из чувеног филма "Прохујало са вихором"

Прочитајте још: Изненађујућа ОТКРИЋА: Ево шта доприноси ПРИВЛАЧНОСТИ

Вилт Чемберлен (1936–1999)

Ако се успешност једног заводника мери бројем жена с којима је спавао, онда вероватно нема већег, а ни вишег (био је висок 216 цм) од кошаркаша Вилта Чемберлена! Њему се приписује завидна бројка од 20.000 жена, и то врло лепих, како је умео да каже. Проста рачуница показује да је по томе требало да спава са осам жена недељно од своје шеснаесте године па све до смрти. Према причи новинара и саиграча, у сваком хотелу чекало би га десетак лепотица, а Вилт би одабрао две-три и одвео их у собу.

Фото: Депозит
Ворен Бити са женом

Ворен Бити (1937)

Један од највећих холивудских заводника, који је од средине педесетих до деведесетих спавао са више од 10.000 жена. Међу њима су биле и Брижит Бардо, Џоан Колинс, Ракел Велч, Џули Кристи, Џејн Фонда. И онда, у 53. години, тај исти женскарош упознаје глумицу Анет Бенинг, жену свог живота. После две године познанства најпожељнији холивудски нежења улази у брачну луку у којој је и дан-данас.

Прочитајте још: Што скупљи прстен, то краћи брак? Да ли је ово ИСТИНА? Стручњаци су открили

Хулио Иглесијас (1943)

За познатог шпанског певача и срцоломца причало се да је спавао са више од 3.000 жена. Он тврди да се тај број односи само на време до 1976. године. Увек је изјављивао како поштује и воли жене, а његов стил завођења био је префињен и галантан. Како је говорио, било му је немогуће да некој остане веран јер су му се оне просто бацале под ноге.

А он је ипак само човек

Седамдесетих се оженио и тај брак је трајао осам година, а од почетка деведесетих формално је био у вези која се завршила браком 2010.

Прочитајте још: Мужеви чешће ВАРАЈУ, ако супруге ЗАРАЂУЈУ ВИШЕ од њих

Џек Николсон (1937)

Попут многих холивудких колега, ни велики глумац није могао да буде само с једном женом. Физичка и сексуална активност разлог је виталности овог 78-годишњака, који је отац шесторо деце рођених из веза са пет жена. Жене осваја дивљим погледом, неодољивим осмехом, харизмом и манијакалном жељом за сексом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas