Oglas
· · Komentari: 0
odnos sa partnerom

Često je zanemareno, a najčešći je razlog RASPADA VEZA i BRAKOVA

Nisu u pitanju ni prevara ni ljubomora.

1603970615_Depositphotos_135649532_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

LJubomora i prevara često se smatraju glavnim uzročnicima raspada veza i brakova.

Ali, istraživanja su pokazala kako najviše brakova i veza škripi zbog komunikacije među partnerima. A pri tome ne mislimo na to koliko često i o čemu razgovarati, već na koji se način odnosite prema svom partneru.

Pročitajte još: Što skuplji prsten, to kraći brak? Da li je ovo ISTINA? Stručnjaci su otkrili

Pod terminom "komunikacija u braku" podrazumevamo način na koji razgovarate s partnerom, kao i svest o tome da su oni obrasci ponašanja koji vas sada živcirali oduvek bili prisutni, a vi ste ih možda ranije čak smatrali i simpatičnim.

Ključ opstanka veze uvek je u dobroj komunikaciji, naglašavaju psihoterapeuti, pa bi s partnerom trebalo otvoreno razgovarati o svemu, kakav god problem vas mučio.

Pročitajte još: Ako se BRAK KLIMA rešenje je veoma, VEOMA JEDNOSTAVNO!

Nakon loše komunikacije, kao razlozi na popisu problema veze sledi: nedostatak zabave, manjak vremena za partnera, bezosećajnost, nezainteresovanost ili previše osećajnosti, preterana ljubomora, kao i gubljenje identiteta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas