Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Зашто се мушкарци ОДЉУБЉУЈУ: Ово су најчешћи разлози због којих одлазе

Који су то најчешћи разлози због којих мушкарац одлучи да прекине везу и оде?

1656335038_milan-popovic-FHvpa4-Fpu8-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Постоје неке ствари које временом почињу доста да сметају мушкарцима. Наравно, треба увек имати у виду да је свако особа за себе, али и поред тога они мање-више размишљају исто или бар слично, па ако се налазите у недоумици, обратите пажњу шта све то може да отера вољену особу.

1. Претерана приговарања

Приговарања с времена на време нису неуобичајена појава, али изузетно знају бити фрустрирајућа ако се понављају. Нико не жели сваки дан да слуша зановетања и прекоравања! Жеља за контролом и наметањем свог мишљења може отерати и особу која нас воли, ако створимо нездраву атмосферу у којој је немогуће мирно живети. Направите компромис или избројте до 10 пре него што бурно одреагујете.

Прочитајте још: Шест трикова да први састанак прође без муке: Ово је најбољи начин да започнете разговор

2. Форсирање брака

Жене воле сигурност и после неког времена кренуће да размишљају о браку и деци. Међутим, ако кренете да сувише форсирате везу и стварате притисак, то може уплашити мушкарца покрај вас. Наравно, ово не значи да гушите своје емоције и жеље већ да промислите да ли сувише форсирате нешто озбиљније и да ли очекујете сувише од везе која не траје дуго.

3. Нема страсти у кревету

Битан аспект везе јесте секс. Ако се временом он претвори у рутину без емоције и страсти, то се може одразити на целокупну везу. Причајте са партнером, уведите мало освежења и будите спремни да разбијете рутину.

Прочитајте још: 7 особина које красе ИДЕАЛНОГ ПАРТНЕРА: Са њима је све лако

4. Простор за себе

Нема ничег лепшег на свету од провођења времена са особом коју волимо. Али, запамтите да увек морате одвојити време само за себе. Када сте увек доступни, стално инсистирате на виђањима и немате своје хобије и време за себе - врло лако можете досадити вољеној особи.

Бонус видео:

 

 

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas