Oglas
· · Komentari: 0
veze

Šest trikova da prvi sastanak prođe bez muke: Ovo je najbolji način da započnete razgovor

Nije lako pokrenuti razgovor na prvom sastanku

1655976439_couple-1845620_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Prvi sastanci mogu da budu izuzetno neprijatni, a sa željom da to ne bude nekada napravimo još neprijatnije situacije. Zapravo treba da bude prirodni i svoji jer uz takvo postupanje ne možemo da napravimo greške. Jer, možda baš tada gledate u ljubav svog života.

Mali, ali korisni saveti mogu da vam pomognu da probijete led na tim nezgodnim prvim sastancima i brže shvatate da li je osoba ispred vas vaš idealan saputnik.

Podelite nešto lično o sebi

Ponekad je ranjivost najbolji način da razbijete neke barijere i učinite stvari malo manje nezgodnim.

Pročitajte još: Zašto nam se šire zenice kada gledamo nekoga ko nam se sviđa? Objašnjenje za interesantnu pojavu

- Deljenje nečeg ličnog ne samo da im daje bolju predstavu o vama kao osobi, već im daje i prostor da podele nešto svoje. Ovo povećava verovatnoću da se vas dvoje dalje povezujete, a dobićete ideju o kompatibilnosti vaših ličnosti kroz razgovore koje ćete voditi dok delite lične priče - rekao je stručnjak za odnose Kalisto Adams za List.

Ovo je dobro jer odnosi se grade na poverenju i otvorenosti, pa zašto da ne bude sve na malo ličnijem nivou. Na ovaj način razgovor može da bude kao kada pričaju dugogodišnji prijatelji, piše The List.

Dajte kompliment

Primanje komplimenta čini da se osećamo sjajno u vezi sa sobom, ali i sa osobom koja daje kompliment. Na kraju krajeva, ako vaš partner zna da vidite i cenite njihove najbolje karakteristike, osećaće se prijatnije i srećnije u vašoj blizini.

Govor tela

Uspešan sastanak nije samo tok razgovora. Govor tela igra ogromnu ulogu. Korišćenjem privlačnog govora tela na prvom sastanku, možda ćete otkriti da napetost i formalnost počinju da nestaju. Usredsredite se na održavanje stabilnog kontakta očima. Klimajte glavom kada je to prilkladno i uputite osmeh u određenim situacijama.

Pročitajte još: 6 AFRODIZIJAKA koje su korististili stari Grci: Aristotel je birao sočivo i šafran za JAK LIBIDO

Jednostavnost

Može da bude primamljivo da uronite u dubok razgovor pun traganja za dušom, međutim, jednostavan razgovor može da bude daleko efikasniji ako ste na prvom sastanku i još uvek se upoznajete. Započnite razgovor jednostavnim: „Zdravo, kako si“. Slušajući odgovor vašeg partnera, videćete da razgovor počinje da teče vrlo jednostavno i lako.

Postavite pitanje

Kada ste u nedoumici, postavite pitanje. Postavljanje pitanja navešće vaš sastanak na razgovor i potencijalno podstaći potpuno novu liniju razgovora. Šta čini dobro pitanje za prvi sastanak? Prema rečima trenera za zabavljanje Klare Artšvager, to može da bude skoro sve.

Vreme za sastanak

Preporučuje se da prvi sastanak bude kratak. Sat vremena bi trebalo da bude dovoljno da započnete razgovor i vidite da li ste "kliknuli" za drugi sastanak.

BONUS VIDEO

 


 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas