· · Коментари: 0

Због чега још увек нисте пронашли СРОДНУ ДУШУ? Потребно је да промените следеће ствари и љубав ће закуцати на ваша врата

Пре свега морате радити на себи

1671027021_Foto-Shutterstock-ljubav1.jpg
Фото: Схуттерсток

Где је права особа за мене? Многи који трагају за љубавним партнером поставили су себи више пута ово питање. Права љубав је неко са ким се осећате пријатно, вољено и сигурно. То је особа која је и више од романтичног партнера - она је пријатељ. Особа са којом желите да се смејете, устајете и лежете, неко ко вас подржава, радује и чини да будете бољаверзија себе.

Зашто ова особа још није ушла у твој живот? Постоји неколико разлога:

Још увек не познајете правог себе - Како можете очекивати да ћете упознати некога ко вам је близак по духу, ако још нисте схватили ко сте, које су ваше вредности ​​​​и уверења... Важно је да пронађете себе, своју аутентичност и прихватите себе у својој правој природи. Тада можете лакше пронаћи особу која може бити најближа вашем срцу.

Имате високе захтеве - Ниједна особа не може бити савршена. Зато би требало да успорите и почнете да размишљате реалније. Не идеализујте потенцијалног партнера у глави и не пропуштајте прлике јер та ваша слика човека из главе није приказана до детаља у стварности.

Прочитајте још: Венера у Јарцу од 10.12. до 2.1.2023: Доноси фаталне привлачности на најнеочекиванијим местима

Болно искуство из прошлости - Можда нисте у потпуности преболели претходну везу. Можда сте имали токсичну везу, болан раскид, након чега сте се разочарали у љубав. Можда вас је близак пријатељ издао, након чега сте изгубили веру у право пријатељство. Без обзира са каквим искуствима сте се суочили, важно је да се посветите зацељивању рана на свом срцу и освестите да су сада то за вас само животне лекције.

Циљате на погрешне људе - У свакој особи почињете да видите потенцијалног партнера или "правог" пријатеља. И онда упознате особу ближе, схватите да сте превише различити, али то вас не спречава. Понекад може доћи до тога да почнете да мењате себе да бисте угодили другој особи, са којом и даље останете без ичега.

Правите исте погрешне изборе - Да ли сте приметили да сви ваши односи са људима иду по истом сценарију? Најче'шће је то сценарио који вам не одговара и у којем је потенцијални партнер неко ко не заслужује вашу љубав. Да бисте нешто променили у овој ситуацији и изашли из зачараног круга токсичних односа, морате почети да мењате своје размишљање.

Не волите и не цените довољно себе - Ако не волите себе, како вас неко други може волети? Усредсредите се на сопствену срећу и благостање и цените труд који улажете у сопствени раст. Радите оно у чему уживате, дружите се са позитивнимљудима и клоните се самосажаљења. Када развијете љубав изнутра, она ће се повољно манифестовати и споља.

Сродне душе се међусобно привлаче. Оне долазе у наше животе када их најмање очекујемо и потпуно мењају наше животе набоље. Верујте да ваша сроднадуша постоји, можда вам је ближе него што можете да замислите.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.