Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Знаци који говоре да је КРАЈ: Пет КЉУЧНИХ сигнала да треба да РАСКИНЕТЕ са партнером

Ако препознајете следеће знакове код партнера време је да раскинете

1702478562_Foto-Shuterstock-raskid.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Када прекинути везу? Који је то тренутак када је потребан раскиди када треба кренути даље? Путовање кроз везу је узбудљиво, али често пуно изазова и искушења. У здравој вези, партнери брину једно о другоме, подржавају се, расте као појединци, обраћају пажњу на потребе једни других и негују снажну повезаност. Ипак, може бити фаза када се веза нађе на озбиљним испитима, који постављају питање одрживости и стабилности. У оваквим тренуцима постаје кључно препознати знакове који јасно указују да би било најбоље размислити о крају партнерске везе. Откривамо пет кључних сигнала, који упозоравају да је можда дошло време за раскид везе. 

1. Токсична комуникација

Токсична комуникација често је први знак да у вези нешто није у реду. Уместо да размена речи буде средство разумевања и решавања сукоба, речи постају оруђе за наношење бола. Ако се повремени сукоби претворе у стално стање нестрпљења и токсичне разгповоре које не знате како да окончате, то је јасан знак да је веза на опасном терену.

2. Нарушено поверење и непоштење

Поверење је темељ сваке здраве везе. Када партнери почну да скривају тајне или бирају лажи, ствара се провалија коју је тешко премостити. Отворено изражавање жеља, потреба и осећања постаје отежано, што доводи до губитка интимности између партнера.

3. Несигурност и занемаривање потреба

Занемаривање партнерових емоционалнихпотреба знак је да у вези недостаје пажње и бриге. Када партнер постане равнодушан према осећањима и потребама другога, на крају се губи веза која је кључна за одрживост партнерства.

4. Агресивно понашање

Испади беса, вербално или физичко насиље никако нису прихватљиви у партнерском односу. Агресивно понашање не само да узрокује директну штету, већ и уништава темеље поверења и сигурности у вези.

5. Неуспешни покушаји обнављања односа

Када партнери већ неколико пута покушавају да поправе однос, али сваки покушај буде неуспешан, то је упозорење да проблеми који леже у позадини можда више нису решиви. Важно је разумети када кренути даље и прекинути везу ако нема трајних позитивних промена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas