Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗНАКОВИ ДА ВАС ПАРТНЕР ВАРА: Свакодневни, ситни сигнали на које не обраћате пажњу много тога откривају

Често се дешава да ситне ствари могу да укажу на неверство.

1704977957_shutterstock_1306169611.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према психолозима треба да поведете рачуна о ових 5 ствари. 

1. Тешко вам се отвара и ретко је рањив испред вас

Ако ваш партнер редовно изражава оно што му је потребно и жели да се осећате срећно и испуњено у вези, то је добар знак да је посвећен томе да то успе. Али стручњаци наводе да варалице често маскирају основне проблеме са којима се боре, што вам отежава да откријете да нешто није у реду.

Дакле, када је ваш партнер последњи пут поделио нешто чега се плаши, затражио помоћ, дао вам до знања да сте га повредили или на неки други начин показао било какав ниво рањивости?

Ако не можете да се сетите, можда је време да истражите зашто ваш партнер крије делове себе. Уколико се не осећа безбедно да дели одређена осећања са вама, можда ће се изборити са својом тугом упуштајући се у аферу.

2. Тражи потврду од других за сопствену вредност

Образац тражења потврде од других – често објављивање провокативних слика или стално очекивање комплимената, може да указује на проблеме са самопоштовањем. Што може да повећа вероватноћу да варају.

Ако немају самопоуздање, то могу тражити проналажењем другог партнера због којег ће се осећати привлачно и пожељно. Наравно, то не значи да ће сви који имају ниско самопоштовање да варају, али постоји фактор ризика. 

3. Не осећа да је довољно добар за вас

Иако то може звучати контрадикторно, али људи често варају када не осећају да испуњавају оно што је њиховом партнеру потребно. Опет, нас ово враћа на претходни проблем са самопоштовањем.

Ако се никада не осећају као да су „довољно добри“, већа је вероватноћа да ће извршити прељубу са неким ко је у њиховој лиги, што им може дати преко потребан подстицај самопоуздања.

У неком тренутку, било у филму, часопису за трачеве о славним личностима или у стварном животу, вероватно сте наишли на стару верзију људи који варају партнере са кућном послугом.

4. У свему се слаже са вама

Сјајно је да имате партнера чије се вредности и мишљења углавном поклапају са вашим. Међутим, ако вам се чини неприродно пријатним, на пример да никада не изражава другачије мишљење од вашег или да се у свему слаже са вама, то је већ ситуација на коју треба да обратите пажњу.

5. Не зна да постави границе

Постављање граница је кључно у свакој вези, јер оне показују другима какво понашање ћете прихватити, а које нећете. Дакле, ако ваш партнер има проблема са постављањем граница или одржава односе са људима који или немају границе или их често не поштују, то може да буде очигледан проблем.

На пример, остати пријатељ са бившим партнером само по себи није нужно проблем. Међутим, границе су кључне у оваквој врсти односа. Ако се бивша љубав вашег партнера често понаша неприкладно, рецимо, да са вашим партнером дели кокетне постове на друштвеним мрежама, а ваш партнер вам не каже ништа о томе, то је знак да је можда склон варању.

То показује да ваш партнер дозвољава да линије постану превише замагљене и да нису вољни да ураде оно што је потребно да заштите вашу везу од спољних ризика.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas