Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Знакови који откривају да је љубавној вези дошао крај: Ево шта кажу психолози

Да ли знате да препознате када је време да прекинете љубавну везу?

1646898911_divorce-g1d074576d_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Форензички и клинички психолог доктор Џастин Д’Ариензо на ТикТоку је поделио пет знакова да је вашој љубавној вези "истекао рок трајања" и да време да се разиђете. Уколико сте дуго у вези понекад је тешко да увидите када је право време да одете, нарочита ако сте у ту везу уложили много труда, времена и емоција. Међутим, останак у вези у којој нема љубави је ипак најгора опција - она може да вам донесе много више штете него користи на дуге стазе.

Знакови да је љубавној вези дошао крај

Дакле, како можете да знате да ли само пролазите кроз тежак период - или је стварно готово? Психолог Џастин Д’Ариензо у једном видеу који је окачио на свој Тик Ток налог говори о пет знакова који могу да укажу на то да је вашој вези дошао крај. Дакле, ако се проналазите у некој од следећих изјава, можда је време за раскид. Проверите.

Прочитајте још: Да ли се проналазите у њима? Ово су НАЈБИЗАРНИЈИ разлози за развод

Више вас не занима физичка и емоционална интимност - Емоционална интимност представља основу сваке везе. Дакле, ако више не осећате да желите делити тугу, радост или страх са својим партнером – то би могла бити црвена заставица.

Радије бисте били сами него са својим партнером - Замислите да имате слободан дан, немате никакве планове ни обавезе. Како бисте га најрадије искористили? Да ли бисте отишли негде са партнером, провели вече ушушкани испред телевизора или отишли у провод или бисте се пре одлучили да њега искуључите из тих планова? Уколико не желите више са њим да делите своје слободно време то је такође знак за узбуну.

Сваки ваш разговор се завршава свађом - Ако свака интеракција, колико год била безазлена, води до свађе, то није добар знак. Доктор Д’Ариензо каже да треба да будете свесни да су свађе нормалне у везама, али не сваки пут када разговарате.

Прочитајте још: Ситуације које на први поглед изгледају као ПРАВА ЉУБАВ, али су заправо ЗНАК ЗА УЗБУНУ

Осуђујете све што ваш партнер ради - Да ли вас иритирају чак и најмање ствари које ваш партнер чини? Можда вам сада смета нешто што раније нисте ни примећивали, можда му сада замерате неке ствари које вам раније уопште нису сметале? Оваква реакција може бити знак да је време да се раздвојите.

Више вас није брига за партнера - Ако приметите да сте изгубили интересовање за партнера, не занима вас шта ради, како функциониште током дана, са блиским људима или пријатељима, вероватно нисте толико заинтересовани као некада. То је знак да је вашој вези крај.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas