Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ако ово раде значи да вас воле: КАКО МАЧКЕ ПОКАЗУЈУ ЉУБАВ?

Без обзира што делују неповерљиво, мачке и те како знају да буду привржене човеку

1657884513_manja-vitolic-gKXKBY-C-Dk-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Већина људи има предрасуде о мачкама. Сматрају их лукавим, хладним, неповерљивим. Међутим, то уопште не мора бити случај. Мачке се врло лако везују за људе, чак могу терапеутски помоћи човеку. Доказано је да предење мачке позитивно утиче на физичко и ментално здравље човека.

С обзиром да се неке мачке брже опуштају у присуству човека од других, неке се више мазе од других, поставља се питање како да знамо да нас наша мачка воли? Уколико ради ове 4 ствари, будите сигурни да вас воли.

НАМИГИВАЊЕ

Намигивање код мачака се назива још и ,,мачији пољубац". Уколико мачка затвара и отвара очи док вас гледа, то је сигуран начин да вас воли. Ово је уједно и најдоминантнији знак привржености.

МЈАУКАЊЕ

Уколико се обраћате мачки а она вам узвраћа мјаукањем, то значи да комуницира са вама и успоставља конекцију на свој начин.

Прочитајте још: Власницима паса ОПРЕЗ: Овим расама прети појава СУНЧАНИЦЕ више него другим!

ЛОВ

Већини овај потез мачака неће бити најпријатнији али уколико испред улазних врата наиђете на миша или гуштера знајте да је то знак љубави. Када мачка улови и донесе вама миша, то је за њу врста поклона који је наменила вама. Будите сигурни у тим тренуцима да вас искрено воли.

СПАВАЊЕ У ВАШЕМ КРЕВЕТУ

Мачке су животиње које воле да буду саме, у већини ситуација им не прија друштво. Уколико мачка изабере да спава са вама у кревету уместо на свом месту то значи да јој ви уливате сигурност. Поред вас се осећа срећно и испуњено.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas