Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
дирљиво и спонтано

Дечко проси своју девојку на несвакидашњи начин: Помоћ је потражио од КАКАДУА! (ВИДЕО)

Погледајте романтичу и спонтану просидбу уз помоћ ове прелепе животиње

1657550678_klclgklre.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ АПФанс ТВ
Oglas

Џеси је одвео своју девојку Ерин на изложбу птица у Аустралијски зоолошки врт. Дресерка птица је упознала публику са Еули, црвенорепим црним какадуом, а затим је замолила публику за волонтера. Ерин је устала и махала рукама, а када је изабрана, претпоставила је да јој се посрећило.

Прочитајте још: Предности одрастања уз пса: Уче о одговорности и емоционалној интелигенцији

Дресерка птица је замолила Ерин да извуче новчаницу од пет долара и држи је у испруженој руци. Еули би, рекла је руковалац, тачно знала коме да оде пошто је држала новац. Наравно, Еули је долетела до Ерин, узела новчаницу из њене руке и одлетела назад.

Тада је дресерка рекла да ће Еули донети Ерин њену „признаницу“. Птица је полетела, пружила Ерин комад папира. Дресерка је рекла Ерин да га отвори и прочита, и тада је добила изненађење свог живота. На цедуљици је било питање "Желиш ли да се удаш за мене?". Док је Ерин читала цедуљицу и схватала о чему се ради, Џеси је почео да вади прстен из џепа. Ерин се окреће да погледа свог драгог, док он у том тренутку стаје на једно колено са прстеном.

И наравно - на срећу - Ерин је рекла да.

Јасно, да је Џеси познавао Ерин довољно добро да зна да би она одмах устала и махнула обема рукама када би дресерка птица затражила волонтера, вероватно је знао да ће она рећи да када јој птица да понуду. Координација изненађења била је већи проблем и он и дресерка су то одлично извели.

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas