Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како избор кућног љубимца открива каква сте особа? Ево шта може да каже о нашем карактеру

Према досадашњим истраживањима особе које имају кућне љубимце веома се разликују по карактеру

1699701167_shutterstock_1775222024.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Опште је мишљење да су власници паса опуштенији и отворенији, а власници мачака сасвим другачији јер се те животиње сматрају хладним и прорачунатим.

Власници паса

Особе које имају псе сматрају се конзервативнијима од особа које имају мачке, али с друге стране су екстровертнији. Отворенији су и више воле конкретно да искористе дан уместо да филозофирају око малих ствари и плачу над проливеним млеком. Власници паса пре ће прихватити нове технологије од осталих власника љубимаца. Самопоуздани су, упорни, проактивни, енергични и отворени.

Власници мачака

Сматрају се либералнијима, али и неуротичнијим од власника паса и уживају у сарказму и играма речима. Лакше ће поднети више стреса и интровертнији су у односу на власнике паса. Воле да проводе време сами и тако раде на пројектима уместо у тиму. За прихватање нових технологија треба им времена. Власници мачака чешће имају боље резултате на тестовима интелигенције.

Власници рибица

Људи који се одлуче за рибе као кућне љубимце, задовољни су индивидуалци, смиренији и емотивно стабилнији од осталих власника кућних љубимаца.

Власници морских прасића и хрчака

Особе које код куће имају морско прасе и сличне глодаре, угалвном су интровертни и под већим су стресом него што то воле да покажи.

Власници корњача

Рационални, велики радници, одговорни и оријентирани на циљеве – само су неки од епитета којима се могу описати власници корњача.

Власници коња

Власници коња су одлучнији и проактивнији од осталих власника животиња, топле су и брижне особе. Ако имате мужјака коња, склонији сте агресији и доминацији у друштву, а ако имате женку, опуштенији сте.

Власници птица

Особе које имају птице сматрају се врло брижним и пристојним.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas